Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Inhibitor - proti růstu chloupků

Od: lenka01 odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, nemáte prosím někdo zkušenost z produktem Inhibitor - proti nadměrnému růstu chloupků? Pokud ano, podělíte se prosím o své zkušenosti? :) Rozhoduji se, zda produkt koupit, ale bohužel jsem nenašla na internetu dost recenzí moc děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Měla jsem zpomalovač růstu chloupků od Ryoru bez zjevných účinků. Teď uvažuji o vyzkoušení tohoto:

serafinbyliny.cz/...

lenka01
hodnocení

No o tomto přesně přemýšlím.

hodnocení

0x
Zdravím.
Nepíšete kolik je Vám let.
Jste v menopauze?
Rozhozené hormony?
Na ty je nejlepší Kotvičník zemní.
Opravdu pomáhá :)
doplněno 18.07.21 16:00:

V tom případě budete mít špatnou funkci štítné žlázy.
Na to vám s určitostí odpoví a pomůže váš gynekolog.

lenka01
hodnocení

Dobrý den, je mi 24. Ale mám černé tvrdé chloupky na bradě a krku...dost.

pb®
hodnocení

0x
Kupte si kvalitní IPL epilátor. Je dražší, ale vyplatí se a účinek zaručen.

Volala jsem přímo firmě Philips, jestli je vzhleden k ceně zaručen výsledek na obličeji, kde bych to právě potřebovala. Řekla mi paní, že NE. Samozřejmě perfektně funguje na nohy, podpaží a ve slabinách. Ale s obličejem už to taková sláva není. Tak stále váhám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]