Nejste přihlášen/a.
Můžete použít, ale bude suché. Musíte ho uvařit a bude suché. ¨Když už, tak pak krájet na hodně tenko, přes vlákno. Možná prošpikovat a v troubě? Ale nemám vyzkoušeno. K omáčkám, uvařené maso je nejlepší přední. Klidně žebro, slabina, plec, nosobuko.
I vepřový jazyk by se hodil.
Klidně ji použijte.
V té omáčce se to jaksi ztratí
Protože je nesmírně lahodná. Ještě udělejte zastřená vejce, nebo můžete také vařená.
Teď jsme ji dojedli, hádejte kolik jí zbylo
Hovězí určitě. A krájet přes vlákna tenké plátky. Bílé maso se do koprovky nehodí, vepřové asi taky ne.
Já do té koprovky ještě naházela pokrájené vařené zelené fazolky. Ty keříčkové fazole ve 3 truhlících na oknech mi plodí denně jednu porci. Můj prdlý nápad se osvědčil. Jen zalévat se musí 2x denně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.