Nejste přihlášen/a.
Dcera (17) měla vždy podle mého velmi hezké obočí, ale jí se nelíbilo a tak si ho pořád trhala, stříhala a natírala slunečnicovým olejem , aby jí prý vyrostlo . Já jsem ji říkala , že to nemá dělat, že z toho bude nešťastná a pak už jí to neporoste. Měla jsem opravdu a teď po dvou letech vypadá kvůli tomu obočí úplně obyčejně a ošklivě. Už jí to vůbec skoro neroste a když už tak úplně jinak.
Brečela a prosila mě ať jí koupím nějaký arganový olej a sérum, že jí to prý pomůže a nebo jestli bych s ní nešla na miroblejding či nějaké tetování oboci. Vůbec nevím jestli je to dobrý nápad, co mám teď dělat a jestli jí to vůbec pomůže. Posuďte sami jestli to jde ještě nějak spravit.
Hlavně nechci , aby z toho pak byla ještě víc nešťastná.
Nevíte co by jí mohlo s růstem obočí pomoci? Na tetování s ní jít nechci. Raději bych byla za nějaké funkční sérum na obočí.
Přikládám foto. Na první fotce to bylo ještě , když měla obočí normální. Poslední fotka je ze včerejšího večera.
Už rok a půl to má takhle ošklivé
Pořád zkoušíme. Pomáhá to trochu ale asi zajdeme na kožní...bohužel má nějakou drobnou kůži mi připadá
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.