Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím lze spravit tvar a hustota obočí? Sérum?

Od: koza® odpovědí: 7 změna:

Dcera (17) měla vždy podle mého velmi hezké obočí, ale jí se nelíbilo a tak si ho pořád trhala, stříhala a natírala slunečnicovým olejem , aby jí prý vyrostlo . Já jsem ji říkala , že to nemá dělat, že z toho bude nešťastná a pak už jí to neporoste. Měla jsem opravdu a teď po dvou letech vypadá kvůli tomu obočí úplně obyčejně a ošklivě. Už jí to vůbec skoro neroste a když už tak úplně jinak.

Brečela a prosila mě ať jí koupím nějaký arganový olej a sérum, že jí to prý pomůže a nebo jestli bych s ní nešla na miroblejding či nějaké tetování oboci. Vůbec nevím jestli je to dobrý nápad, co mám teď dělat a jestli jí to vůbec pomůže. Posuďte sami jestli to jde ještě nějak spravit.

Hlavně nechci , aby z toho pak byla ještě víc nešťastná.

Nevíte co by jí mohlo s růstem obočí pomoci? Na tetování s ní jít nechci. Raději bych byla za nějaké funkční sérum na obočí.

Přikládám foto. Na první fotce to bylo ještě , když měla obočí normální. Poslední fotka je ze včerejšího večera.

Už rok a půl to má takhle ošklivé :(

Čím lze spravit tvar a hustota obočí? Sérum?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Myslím, že to přeháníte a vytváříte zbytečné trauma. V tomhle krásném věku by se měla věnovat zajímavějším věcem, než chozením po doktorech s tím, že jí někde roste o chulp víc nebo míň.

hodnocení

1x

Zkuste, určitě to zafunguje ;)
Nejlepší je prý ricinový olej a vazelína.

hodnocení

Mockrát děkuju zkusíme to *srdce*

Zkuste a potom dejte vědět ;)

hodnocení

Zatím pořád zkoušíme . Možná zajdeme na kožní...

hodnocení

Pořád zkoušíme. Pomáhá to trochu ale asi zajdeme na kožní...bohužel má nějakou drobnou kůži mi připadá

Pokud to nepomáhá, tak tam zajděte.
Držím palce!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]