Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krvavý výtok

Od: mariee odpovědí: 10 změna:
Dobrý den,
poslední dobou mám krvavý výtok mimo cyklus. Většinou tak týden po skončení menstruace a trvá to někdy 3 dny, někdy 5 dní, někdy týden...tentokrát doslova i lehce krvácím. Před 14 dny jsem byla na kontrole má gynekologii a vse bylo v pořádku. O tomto jsem se zapomněla zmínit, ale vyšetření dopadlo dobře. Tak si říkám, že snad nic vážného. Nevíte prosím čím by to mohlo být?
Děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Když jste se při kontrole na gynekologii o vašem problému zapomněla zmínit, tak na to je pak těžké. My vám to zde nevyřešíme, takže šupky dupky zpátky na gyndu. Zavolat tam a říci o svém problému.

doblo
hodnocení

3x

Zdravím, být vámi, skočila bych na gynekologii znovu. Krvácení je normální v období menstruace, ev. jinak zbarvené může být špinění před začátkem a ke konci menstruace. Výtok, který je běžný pro zbytek měsíce, má ale běžně průhlednou/bílou barvu a rozhodně ne krvavou. Skočte raději na gynekologii znovu.

liska5
hodnocení

3x

Může to být projev ovulace, nejčastěji 9.- 14. den od začátku cyklu / prvního dne menses/. To je nejplodnější období cyklu. Dříve jsme si denně hned po probuzení měřily teplotu a v den ovulace / vykutálení se vajíčka z vaječníku do vejcovodu/ nastal jednodenní pokles teploty a následné její stoupnutí a pak teplota setrvale zvýšená. Až před menses nastal opět pokles. V případě těhotenství nenastane žádný pokles a teplota zůstává stále na vyšší úrovni. Přesto bych se gynekologa zeptala.

pb®
hodnocení

2x
A co očkování, proběhlo? Dost žen si stěžuje po vakcinaci na krvácení mimo cyklus. Je s podivem, že s tak závažným problémem jste se nesvěřila při prohlídce. Takže hybaj znovu na gyndu.
mariee
hodnocení

Dobrý den, očkovaná nejsem. Ono to jako není vyloženě velké krvácení. Spíš špinění...stačí intimní vložka.

joudic*
12.07.21 06:16
hodnocení

1x
ovulace?

Ano, v den ovulace může se objevit "špinění".

ann*
hodnocení

1x

Může se to vyskytovat u hodně mladých děvčat, co začínají teprve menstruovat. Ale i tak je dobré poradit se s gyn. Jinak by žena měla mít pouze menstruaci, po té jenom nezabarvený výtok. Ani lehké krvácení by nemělo být,

jmbvc
hodnocení

1x
Normální to není. Dělala vám doktorka ultrazvuk (cysty?). Může to být infekce. Jděte znovu na gyndu.

hodnocení

0x
Měla jsem to samé a skončila na antibiotikách. Určitě znovu k lékaři a popsat problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]