Nejste přihlášen/a.
Zdravím, smoothie bowl je taková "kaše" z rozmixovaného (zpravidla) ovoce - nakrájené ovoce dáte do mixéru, ev. přidáte trochu mléka/vody, rozmixujete. Nemělo by to být úplně tekuté (jí se lžíčí), proto to přirovnání ke kaši. Směs potom přelijete do misky a ozdobíte ovocem, oříškovým máslem, kokosem, oříšky, čím chcete. Na internetu je spoustu receptů jak na tu kaši, tak tipů na zdobení navrch.
@monisaska - my nevíme, jaký máte mixér, bože můj, tak to prostě zkuste. Ovoce nakrájejte, ať s tím nemá mixér moc práce, to jsem vám psala už v prvním příspěvku. Vyhraďte si pro to víkendové ráno, kdy budete mít čas, ovoce předem pokrájejte a mixujte pro mě za mě do večera. Samozřejmě, pokud máte slabý mixér, tak to neuděláte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.