Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je posunout,?

Od: medison odpovědí: 6 změna:

zdravim, mám s pritelem od zitra dovolenou,bohuzel se mi dnes dostavily mesicky...jak je poprípade posunout zrusit? zazi mi to celou dovolenou:( dkuju

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A tos jako nevěděla, že se ti dostaví? Kup si tampóny a dovolená bude OK.

medison
hodnocení

vychazelo m ito tak na patek,bohuzel už dnes...takové naprd...prášky neberu už nejaký mesic tak sem to nemela ani jak posunout:( mrzi me to dost:(

Nikomu oddálení menzes nemůžu doporučit. Je to nepřirozené a mně Norethisteron před 26 lety způsobil na Kypru infarkt. Tak jsem si užila, zlatý tampóny.

hodnocení

0x

Zdravím. Když už je menses v běhu, pak to nezarazíte, ani neposunete nijak. To je holt příroda a k ženským to patří. Příště na to musíte myslet včas, pokud budete chtít cyklus oddálit. Zkuste co je pro Vás pohodlnější (tampon, kalíšek atd.) aby Vám to co nejméně komplikovalo dovolenou. Intimnosti holt musíte posunout. I když jsou i takové páry kterým ani toto nevadí..I přes to si dovolenou krásně užijte!

Možná zamávat červenou baterkou...rychlík to zastaví, takže...prominte :-D

joudic*
hodnocení

0x
bohuzel, posunout to jde jen predem, spis si vemte nebo si tam kupte svuj rucnik at si to muzete rozdavat "na jatka" a nezasvinite jim matrace a povleceni, a holt na plavani tampony

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]