Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holení-jak říct mamce

Od: katerinka odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, je mi 14 a za týden jedeme s rodiči na dovolenou k moři. Jsem bruneta a mám hodně tmavé chlupy jak v podpaží tak na nohách a i tam dole. Ještě jsem se neholila a teď bych to potřebovala jen nevím jak to říct mamce, mamka se taky holí tak si myslím že by to pochopit mohla. Prosím vás o rady jak se zeptat, prosím nepište mi jen to že jí to říkat nemusím že jí to může být jedno. Chci aby to věděla.

Předem Vám děkuji za rady a tipy

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Mami, potřebovala bych kapesné na žiletku, nechci u moře vypadat, jako bych přijela z pralesa.

break
hodnocení

2x

"mami, potřebuju žiletku."

" Chceš se začít holit?"

"Ne, bude ze mě EMO."

liska5
hodnocení

1x

Já se neptala. Jedno holítko jsem si v tichosti přisvojila, a nic se nestalo.*nevi*

Ani si nepamatuji, že by se mne přišla dcera ptát. Prostě dorostla do toho stadia, tak se podle toho zařídila. Kapesné se dá i tady použít.

mo
hodnocení

0x

Ahoj, řekni, že se chceš začít holit na všech těch místech. Důležité je nemít strach jí to říct.

cutora
hodnocení

0x

Mamko, nemáš prosím Tě volnou žiletku na podpaží a ukázala bys mi, jak se to dělá?

------------------

Vysvětlení třeba:

Když se zpotím, tak se cítím.

Všechny holky už se holí.

Chci nosit nátělník - tričko bez rukávů, tak aby mě nekoukaly chlupy z ramínek/ a tam dole z bikin.

Chci být u moře upravená.

----------------

Možná by už máma měla na to dávno myslet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]