Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám se ozvat své ex-partnerce?

Od: jagrovahul odpovědí: 16 změna:

Ahoj, nenapadá mě jiné misto, kde se zeptat, než tady :) Určitě je tu i spousta žen a rád bych slyšel váš názor. Jsou to skoro 3 měsíce, co se semnou rozešla přítelkyně. Bylo to zničeho nic, pohádali jsme se a ona odjela domů. To bylo naposled co jsme se viděli. Já ji chvíli po tom volal a ona mi do telefonu přiznala, že ke mě nic necítí a chce to ukončit, ikdyž mi jen pár dní před tím tvrdila, jak mě miluje a je semnou šťastná. Já ji ale miloval a celkem se mě to dotklo. Nabízela mi, že můžeme zůstat kamarádí, stím já sem ale nesouhlasil a hovor jsme po chvíli ukončili. To bylo naposled, co jsem ji slyšel. Chyběla mi a mrzelo mě to a o to víc, když jsme od kamaráda zjistil, že už druhý den brouzdala na seznamce. Tohle mi nepřijde vůči mě moc pěkné a hodně mě zklamala. Včera jsem ji zahlédl v obchodě a ona mě určitě taky. Znovu se mi po ní teď zastesklo a já váhám, jestli se ji ozvat. Pak si ale řeknu, proč bych to dělal, když to byla ona, co to chtěla ukončit a hned si začla hledat jiného, navíc jsem odmítl kamarádství. Není den, kdy bych na ní nepomyslel ve zlém i dobrém, za to ona si myslím, že to má od samé chvíle za ukončené a nic takového si neprožívá. Třeba už má jiného a je šťastná, tak ani o mou zprávu nestojí. Teď se nemůžu rozhodnout, jestli se jí ozvat, nebo ne, ale docela rád bych si sní popovídal. :(

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

02.07.21 15:34
hodnocení

10x

Nie

hodnocení

7x

Zdravím. Nevnucujte se, ona si žije svůj život a Vy si žijte také ten svůj. Uzavřete to v sobě, zbytečně byste tím dál trápil.

olinl

Souhlas s kapkou - "uzavři to v sobě" a přidám pro tazatele: hledej/najdi si jinou, která o tebe bude stát. Tuhle situaci zažil snad každý druhý z nás a ve finále jsme dostali ještě "něco lepšího". Osobně bych hledal dál, akorát tu tvoji ex budeš "prudit".

hodnocení

5x

"...už druhý den brouzdala na seznamce. Tohle mi nepřijde vůči mě moc pěkné"

Co se Vám na tom nezdá? Vždyť odešla proto, že s Vámi nechce být. A protože nechce být ani sama, hledá si nového přítele. Je zbytečné jí kontaktovat, ona o Vás nestojí. To by nikoho nehledala.

doplněno 02.07.21 17:12:

"...docela rád bych si sní popovídal."

Obávám se, že ona s Vámi asi ne.

nnf
hodnocení

3x

Vzpomeňte si, vybavte si naživo ten okamžik, kdy se s vámi rozešla, dokonce přiznala, že k vám nic necítí, tak vás hned přejde nápad nebo chuť jí nějak kontaktovat. Být vámi, nechte to být. Je to i riziko, mohly by se vám obnovit city k ní a prožil by jste další zklamání.

cutora
hodnocení

2x

Ještě chvilku počkejte, Vy to v sobě nemáte ukončené. Ten, kdo je opuštěn, je na tom vždycky o hodně hůře, než ten, kdo odchází. A také jste měl k ní city, tohle byste jí asi nikdy neřekl, že už ji nemilujete.

Jednu dobrou vlastnost lidský mozek má, že zapomíná, a vzpomíná spíše na to lepší.

Takže, dejte si ještě čas.

Ve správnou dobu to přijde samo. Možná, že za rok zavoláte a popřejete si na nějaký svátky, a hezky zavzpomínáte.

Pokud je paní inteligentní, nebude vytahovat staré, špinavé prádlo a můžete zůstat kamarády.

Mezitím určitě potkáte jinou slečnu, se kterou navážete hezký vztah.

Tohle je jenom další zkušenost, která Vás poposune dopředu.

Ráda čtu tyto stránky: pronaladu.cz/...

hodnocení

2x

Nevtírejte se. Každý člověk by měl mít svou vlastní hrdost a znát svou vlastní cenu. Když Vás nechce a nic k Vám necítí, proč za ní znovu dolézat? Jak byste se asi cítil při hovoru s ní, když víte, že Vás nechce? A o čem s ní vlastně chcete hovořit? Není už o čem.

A pokud brouzdá na seznamce, má asi políčeno na lepšího kapra, než jste byl Vy. Tak proč se jí vtírat? A že budete kamarádi? Chachá. To říkají snad všichni a přitom to žádný nedokáže dodržet.

Vykašlete se na ni. Žádná velká láska to určitě nebyla, když Vás tak lehce dokázala opustit. Pro jedno kvítí slunce nesvítí. Časem si jistě najdete partnerku, se kterou budete spokojený. Tuhle vymažte z hlavy. A věřte, bude Vám časem líp.Jaga.

idanova*
hodnocení

2x

Zdravím. Já být vámi, tak na ni zapomenu. Ona vás prostě nechce. Ale nabídla vám přátelství, protože si potřebovala ještě vyplnit "někým" čas, než si najde jiného. Pokud jí nabídnete přátelství teď vy, tak ona, pokud ještě nikoho nemá, to klidně přijme. Ale až si někoho najde, stejně klidně vás zase opustí. Nemyslím že vám prospěje, když si ten rozchod zopakujete. Ida

joudic*
hodnocení

1x
no nestoji o vas, tak co myslite

hodnocení

1x

Ne, ne a ještě jednou ne. Mějte hrdost. Vydržte, ono to chvíli budu trvat než se z toho dostanete, ale bude to dobrý. Nebo si snad chcete ubližovat tím, že se třeba zas dáte dohromady a ona vás za pár dní, týdnů či měsíců opět odkopne? Postavte se k tomu čelem a nechte ji ať si brouzdá po seznamkách a vy až se oklepete si najděte taky jinou.

jagrovahul
Ja se samozřejmě k ní nechci vracet a mit vztah. Tohle už jsem si jednou zažil a vim, ze je to špatný napadat. Chtěl bych ale zakopat válečnou sekeru a být kamarádi. Kdyz jsem to tak kdysi s přítelkyní udělal, ulevilo se mi, ikdyz spolu nejsme zad tak často v kontaktu a jen si občas nápisem a ani se nevídané. Pro mě je těžké vymazat nekoho že života, kdyz jsem si sni toho tolik prožil. Ona to má ocividne jinak. Ale jak říkáte, můžu jít nabídnout kamarádství, ona odmítne a budu zase zklamaný.

Slečna vám přátelství po rozchodu nabídla, byl jste to vy, kdo odmítl. Proč by se měla chovat podle toho, co by vám zrovna vyhovuje?

jagrovahul
Když je někdo do někoho zamilovaný s myšlenkou, že ten druhý twky a zniceho nic ze dne na den se chce rozejít s tím, že ho nemiluje a jeste po telefonu, tak je to celkem šok. V tu chvíli sem byl myšlenkama úplně někde jinde...

hodnocení

0x

Zkus se ozvat nějak neutrálně a netlačit na pilu. Třeba: Zapoměla jsi tu šálu. Dovést ti to, nebo se stavíš, nebo ji vyhodit...a uvidíš. Místo šály může být kytka, nádobí, sponka do vlasů aj.

jagrovahul
hodnocení

0x
Tak dobře, nebudu ji tedy psát. Děkuji

Chyba, třeba na to čeká a říká si: Jestli mě ještě miluje, tak se ozve. Co můžeš ztratit? Důstojnost?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]