Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká černá smyvatelná barva na vlasy pro brunetky?

Od: ponydaysi® odpovědí: 5 změna:
Dobry den, všechny Vás zdravím. Chtěla jsem se zeptat jestli existují nějaké barvy na vlasy, které se postupem času z vlasů vymyjí. Chtěla bych červenou a černou. Bohužel nevím jestli by to fungovalo ,když jsem brunetka. Moje mamka mi koupila normální černou ale tu já nechci protože mám ráda svoje přírodní vlasy ale chtěla bych si to vyzkoušet . Budu ráda když mi poradit jak to funguje. :D

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Dobrý den. Zkuste barevné šampony, ty se vymyjí rychleji. Ale raději se svěřte do rukou kadeřnice, pokud s tím nemáte žádné zkušenosti. Ta Vám poradí co na Vaše vlasy půjde a co ne.

doplněno 27.06.21 18:47:

Ten šampon se právě rychleji vymyje, než barva. Což je pro Vás lepší volba. Nejrychleji se vymývá ten co se prodává jen v těch sáčcích. Alespoň jí mám tuto zkušenost.

hodnocení

Aha dobře a ten šampión je lepší než barva? Já bych chtěla mít tu černou jenom měsíc. Děkuji Vám za názor..:))

liska5
hodnocení

1x

Jestli jen kvůli vyzkoušení, zda mi barva bude slušet, tak to bych si zkusila u Vietnamců paruku. Takové barvy jsou hodně tvrdé. Černá sluší opáleným typům. Při bledé pleti v ani jedné z barev, co chcete, nebudete vypadat dobře. Zdůrazní to všechny problémy pleti. Budete vypadat poněkud nemocně.

hodnocení

0x

Zkuste od Schwarzkopfu Color shampoo. Obarví a postupně se vymývá tak nějak nenápadně. Zdá se mi lepší než třeba permanentní barva od jiných výrobců.

joudic*
hodnocení

0x
si muzete zkusit udelat cervene highlights starou rtenkou a vyfotit se v horsim svetle aby vlasy ztmavly nebo Photoshop.. me se cerny prebarveny moc nelibi, je to dost nasilna kontrastni zmena

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]