Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Zkuste barevné šampony, ty se vymyjí rychleji. Ale raději se svěřte do rukou kadeřnice, pokud s tím nemáte žádné zkušenosti. Ta Vám poradí co na Vaše vlasy půjde a co ne.
Ten šampon se právě rychleji vymyje, než barva. Což je pro Vás lepší volba. Nejrychleji se vymývá ten co se prodává jen v těch sáčcích. Alespoň jí mám tuto zkušenost.
Jestli jen kvůli vyzkoušení, zda mi barva bude slušet, tak to bych si zkusila u Vietnamců paruku. Takové barvy jsou hodně tvrdé. Černá sluší opáleným typům. Při bledé pleti v ani jedné z barev, co chcete, nebudete vypadat dobře. Zdůrazní to všechny problémy pleti. Budete vypadat poněkud nemocně.
Zkuste od Schwarzkopfu Color shampoo. Obarví a postupně se vymývá tak nějak nenápadně. Zdá se mi lepší než třeba permanentní barva od jiných výrobců.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.