Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Make up

Od: trab odpovědí: 7 změna:
Ahoj, potřebuji radu ;) jaký make up na lupenku? potřebuju zakrýt červené skvrny :) na nohou a předloktí ;) jsem kluk a nic nevím o make upu :) moc děkuji holky :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Další přípravek na krytí akné je Aknecolor light, ale než si na to cokoliv dáš, měl by Ti to odsouhlasit lékař.

trab
hodnocení

Děkuji za radu

hodnocení

1x
No, lékař mlříkal že na lupenu mohu použít v podstatě jakékoliv kosmetické přípravky,na které nemám alergickou reakci. Doporučil kupovat make-up v lékárně. A dovolil i používání samoopalovacích krémů- které to lehce skryjí,ale nesmí být rány otevřené- to je jasné ;) především záleží na tom,v jakém stavu lupénku právě máte. Třeba solárium lékař na lupénku přísně zakázal. Jinak za mě- La Roche Posay , Toleraine correcrive- fluidní makeup. K dostání ve skoro každé lékárně a vybrat si můžete odstín, který bude správně sedět.

hodnocení

0x

Svého času jsem používala tento na akné. Kryje opravdu velmi silně a nevysušuje pleť. Samozřejmě je pod něho nutné použít krém. Nejsem si ovšem jistá, zda to pleti s lupénkou nemůže nějak uškodit, navíc na rukou a nohou jsou chlupy - nebude to vypadat dobře.

trab
hodnocení

Ahoj,zase tolik chlupů nemám ;) já jen abych mohl pohodlně nosit kraťasy a krátký rukáv :) hodně lidí to zajímá ;) a děkuji

hodnocení

0x

Dobrej makeup má tianDe. Je s ovčí placentou a právě ženy s lupenkou si jej chválí.

trab
Ten by nemusel být špatný ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]