Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jak na TENKOU vrstvu karamelu

Od: boban® odpovědí: 6 změna:

Budeme dělat o víkendu větrníky, vršky chceme namočit do karamelu, který uděláme v hrnci z cukru a smetany. Jelikož jsme to už zkoušeli a namočení horního dílu korpusu větrníku znamenlo vždy silnější vrstvu karamelu, tak se ptám, jak na to, aby byla poleva tenká. Chceme aby poleva byla lesklá a křupavá, ale tenká.

pak se dělá poleva, že se rozmíchá mojučkový cukr s vodou a trochou karamelu, ale tohle neztuhne a je to takové patlavé.

 

 

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

4x

Takto je dělám, poleva je úžasná *mnam*



hodnocení

@wamp

a je ta poleva opravdu křupavá?

 

hodnocení

2x
avatar boba

Já bych větrníky potřela plochým štětcem - mašlovačkou.

hodnocení

@boba®

díky, ale ten karamel právě moc rychle tuhne, jakmile není v horku, takže po namočení štětce na něm bude možná hned tvrdnout, ale zkusit to můžeme

Tak ho nechte v horké vodní lázni a tuhnout rychle nebude.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]