Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho vydrzi meloun?

Od: kalor odpovědí: 7 změna:
Dobry den, jak dlouho vydrzi meloun ze supermarketu nez se zkazi? Mam doma cely uz tyden, tak nevim, jestli jeste pujde jist.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Po týdnu by měl být ještě normálně jedlý. Zvlášť, pokud ho máte v chladu. Ovšem pozor, já takhle váhal s nakrojením melounu snad měsíc, meloun celou tu dobu ležel v kuchyni na stole a tvářil se, jako by nic. Jednoho dne jsem zjistil, že je pod ním vlhký flíček na ubruse. Tak jsem ho nadzdvihl... *ee*.

Nikdy bych nevěřil, kam až dokáže lepkavá voda z meluonu dostříknout a kam všude dokáže zatéct, když Vám exploduje v ruce. Takže pro jistotu nakrajovat opatrně a pro jistotu ve dřezu ;).

witch*
23.06.21 17:51
*smich2*

hodnocení

2x

Čerstvě koupený meloun je mnohem déle sklizený než týden. Takže týden sem, týden tam. Kolikrát není jedlý hned po přinesení domů.

Přesně, letos mám peška :( . 5x koupený - 1x snězeno, 4x vyhozeno.

hodnocení

1x

Zdravíčko.
Pokud byl po celou tu dobu v lednici, tak rozkrojit a dobrou chuť *mnam*

hodnocení

0x

nevím jak komu-u nás jen než se sežere. a je to dost rychle , když kus vydrží do druhého dne je divné a když do třetího dne-pak je to zázrak!

hodnocení

0x

Já melouny miluji a i přes zákaz jich dovedu sníst neuvěřitelné množství. Když meloun přinesu domů, šoupnu ho pod vodovod a hubku s jarem, protože pole jsou hodně hnojená a na slupce bývá to, z čeho je srajda. *alene* Pak ho nakrájím na dílky a pak na kousky do umělohmotné krabice nebo od lkrabičky ze zmrzliny a šoupnu do ledničky. Zbabrám se jen jednou. Ale kdybych měla krájet a umývat sebe i kuchyň po každém jídle, tak se mi odnechce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]