Nejste přihlášen/a.
Po týdnu by měl být ještě normálně jedlý. Zvlášť, pokud ho máte v chladu. Ovšem pozor, já takhle váhal s nakrojením melounu snad měsíc, meloun celou tu dobu ležel v kuchyni na stole a tvářil se, jako by nic. Jednoho dne jsem zjistil, že je pod ním vlhký flíček na ubruse. Tak jsem ho nadzdvihl... .
Nikdy bych nevěřil, kam až dokáže lepkavá voda z meluonu dostříknout a kam všude dokáže zatéct, když Vám exploduje v ruce. Takže pro jistotu nakrajovat opatrně a pro jistotu ve dřezu .
Já melouny miluji a i přes zákaz jich dovedu sníst neuvěřitelné množství. Když meloun přinesu domů, šoupnu ho pod vodovod a hubku s jarem, protože pole jsou hodně hnojená a na slupce bývá to, z čeho je srajda. Pak ho nakrájím na dílky a pak na kousky do umělohmotné krabice nebo od lkrabičky ze zmrzliny a šoupnu do ledničky. Zbabrám se jen jednou. Ale kdybych měla krájet a umývat sebe i kuchyň po každém jídle, tak se mi odnechce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.