Nejste přihlášen/a.
Zakázané to není, ale podle módních znalců je to krajně nevkusné. Ale já jsem pro je trochu provokovat, ať si každý nosí, co se líbí jemu. Teď na ponožkami v sandálech kroutí hlavama a kdo ví, za rok to může být módní hit a najednou budou všichni říkat, jak je to krásné. Prostě svět se zbláznil a já jsem pro mu to dát občas najevo .
Princ Charles nosí pokolenky vždy - sice k sukni, ale je to kilt, a vždy mu sednou.
Ponožky si - barevné dlouhé - vzít můžete, zvláště do sandálů, protože:
Jsou nápadité a budete se v nich cítit dobře.
Jsou cenově z dražší kategorie a tudíž snad i z lepšího zdravějšího / příjemnějšího materiálu.
Ponožky si - jakékoli - vzít musíte, zvláště do sandálů, protože:
Okolo vás budou lidé a zpocené nohy eticky nejsou správně.
Hygiena a bota na boso si moc nesedí, pro ty boty výhledově, že.
Včera jsem takového mladého potkala. Měl kraťasy a vysoké ponožky, každou jinou a botasky, tedy tenisky. Nějaké podivníé tričko a džínovou vestu. No, nevím. Bylo to podivné. Fakt hodně. Ale tvářil se velice spokojeně, nadšeně, asi měl důvod, ale fusky to rozhodně nebyly. Tak proč ne?! Módní guru ve mně, ztichnul.
Kdysi se nosily bavlněné punčocháče nebo podkolenky ke kraťasům - myslím, že v Rakousku se tak nosí podkolenky ke kroji, občas nosím ponožky do sandálů k šortkám, nemám tak špinavé nohy. V dnešní době je asi vcelku jedno, co nosíte, hlavně, abyste se cítil pohodlně, pokud máte s obrázkem, klidně je noste, já osobně bych to neřešila. Maximálně bych si řekla, že právě tyhle ponožky se mi líbí, ale už na ně nemám věk.
Jasně že ano. Když máš pěkné ponožky, tak je ukaž. Já jsem celkem recesista, tak mě napadá, že pokud budeš celý barevně sladěný (třeba do modra), bylo by fajn, aby 1 ponožka "vybočovala". Takže 2x ponožky stejného vzoru, ale 1x v modré a 1x třeba v červené barvě. No a jít pěkně ostříhaný, upravený a celý v modrém + 1 ponožku červenou, ať to má styl. Ida
Když mám na sobě kratasy, znamená to, že je vedro. A když je vedro, nesnesu na sobě ponožky, rukavice ani kulicha. Každý at nosí, v čem je mu příjemně, jak už zde bylo výše napsáno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.