Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chorobně žárlivý přítel

Od: reina odpovědí: 3 změna:
Prosím poraďte,co dělat. Můj přítel je chorobně žárlivý. Mám 3 děti, nejstaršího syna s bývalým,2 děti spolu. Dlouho jsem s ním bývala často doma,je to takový ten domácí typ, sedí u TV, telefon v ruce,někdy pivo,prohodí pár slov a s tím si vystačí. Moc nikam nechodíme spolu. Občas se prostě sebere a jde nějak pít,pak se hádáme. Začala jsem chodit častěji na dětské hřiště,kde jsem se skamarádila s partou maminek. Děti jsou taky šťastné. Asi před třemi týdny se tam začal častěji objevovat jeden taťka se synem. Má přítelkyni a ta má ještě staršího syna. Baví se s námi se všemi, snad se mnou trochu víc. Byla jsem ráda, že pokecáme, nechtěla jsem ho určitě balit nebo tak. Včera jsem byla venku s ním a ještě s jednou kamarádkou. Předem jsme se nedomlouvali,jen potkali. Přítel,jak nevyleze celé odpoledne ven,tak si šel prý údajně pro pivo a viděl nás z dálky tam spolu sedět. Prý jsme tam byli sami bez kámošky. Vzpomněla jsem si pak, že šla pro pití. Já jsem nevěděla, že nás viděl. Nicméně ještě předtím došlo k jinému konfliktu,kdy kamarádova přítelkyně přišla k nám, hystericky na mě řvala a vyhrožovala. Asi je také dost žárlivá. Takže jsem hned šla domů jak přejetá a tam dostala sodu, že se scházím s cizím chlapem a tak podobně. Příteli jsem se snažila v klidu vysvětlit, že jsme jen kamarádi. Vím přece,co si můžu dovolit. Máme oba rodinu. Jenže se s ním nedá mluvit. Prý jsem mu měla říct, že se bavím taky s kámošem,jenže jsem předem věděla, že by žárlil a měl kecy. Žárlí totiž na každého,kdo projde kolem. Jednou mi například řekl, že se nakrucuju před chlapama. To rozhodně nedělám. Nejdřív jsme se hádali, teď se mnou nemluví. Začal už taky vyslýchat děti, takže teď abych měla ještě strach,co mu kdo z nich řekne a jak to třeba vyzní. Nechci být celé léto zavřená doma,jen abych se s nikým nebavila nebo se dokonce někomu nelíbila. Co mám dělat? Mám dál chodit ven i s kamarádem? Nebo jen s kamarádkami a vůbec si ho nevšímat? Nebo sedět doma? To přece nechci...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cutora
hodnocení

8x

No tak to už nejste jen tak nějací kamarádi z pískoviště, když to došlo tak daleko, že Vás přítelkyně toho pána navštívila doma a dala sodu. Tam už toho musí být víc. Jak vědí, kde bydlíte, jak se jmenujete příjmením?

Já bych určitě nedávala náhodným známým z pískoviště adresu s celým jménem.

Hledejte náznaky chyby u sebe.

Nemají Váš přítel a přítelkyně kamaráda trošku důvod? Jak by kamarádova přítelkyně došla k Vám, z jakého důvodu? Co jí ,,kamarád,, napovídal i s adresou?. Že by byl až takhle neopatrný?

----------------

Pokud to je pravda. Někdy člověk flirtuje a ani o tom neví.

Při třech dětech bychom s tatínkem jaksi pořádali výlety společně. Nyní k vodě.

hodnocení

7x

Pokud přítel žárlí, ať chodí ven s Vámi a dětmi. Alespoň si ho děti užijí a budete trávit čas společně.

Velký souhlas. Žárlivost není nemoc nedá se léčit!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]