Nejste přihlášen/a.
Z těchto ingrediencí mě napadla bábovka. Chtělo by to ale ještě trochu mléka, vanilkový cukr a strouhanou citronovou kůru pro lepší chuť.
Vzpomínám, že kdysi na začátku minulého století byla bábovka opravdu považována za sváteční zákusek. Pokud v nějakém starém filmu přišla návštěva či třeba dceřin nápadník, pokaždé byla servírována veliká bábovka. Tou nic nepokazíte. Jaga.
Záleží, co si představujete pod pojmem slavnostnější...Každopádně z uvedených ingediencí určitě bábovka, perník, pokud je trochu ovoce tak drobenkový koláč, s jednou šlehačkou zvládnete i jednoduchou roládu, která udělá hodně parády...Osobně si jako slavnostnější představím nějaké řezy...a to už bez cíleného nákupu většinou neuděláte.
Jinak rybízový koláč s drobenkou z Prima Fresh je naprosto TOP a stčí do kapsy kdejaký dort nebo řez...i vzhledem je úžasný. Rybíz můžete nahradit v podstatě jakýmkoliv jiným ovocem (třešně, jahody, borůvky, maliny, meruňky, broskve).
Z těchto surovin mě napadají jen sušenky (např. skořicové). Pokud máte na mysli spíše řezy apod., chtělo by to náplň (nebo i nějaké ovoce).
Dnes upečte bublaninu bez ovoce: 2 hrnky polohrubé,1 prdop, 1 hrnek cukr včetně vanilkového, 1/2 hrnku olej, 1/2 hrnku mléko, 3 celá vejce.
Zítra koupíte zakysanou smetanu a šlehačku a nějaké ovoce. Šlehačku našleháte, vešleháte zakysanku, natřete na buchtu a pokladete ovoce. A budete za hvězdu!.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.