Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Do čeho dát bábovku

Od: maylin* odpovědí: 3 změna:
Dobrý večer, do čeho bych mohla dát bábovku? Chci ji donést kamarádce, se kterou se pak neuvidím, takže by mi tácek už zpátky nemohla přinést. Jediné, co mě napadá je kus kartonu a zabalit to potravinářskou folií. Nebo se prodává i nějaký boxík, do kterého by se celá bábovka vešla?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Kupte velkou dortovou krabici, prodávala se v papírnictví, tak doufám, že ji vedou stále.

hodnocení

0x

U nás se dortové krabice několika velikostí prodávají ve velké cukrárně. Nestojí mnoho, pak se prostě vyhodí do kontejneru na papír. Jaga.

hodnocení

0x

Po upečení ji normálně vyklopte, formu umyjte a pak ji zase do formy přendejte, Bude při transportu perfektně chráněná. Formu si pak vezmete zpátky domů. Dnes jsem přesně toto udělala s formou na srnčí hřbet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]