Ahoj..řeším..teď docela takový problém..objednala jsem si asi 6ks triček..ale asi prodám..či nechám na doma. Vadí mě když mě kouká ramínka od podprsenky.. neustále tričko rovnam aby bylo rovně na obě ramena a na jedny straně nekoukala podprsenka. Čím to je? Nejspíš blbý střih. Nebo koupím..tričko..to druhé..tam by to nevadilo.. Nebo myslíte střih do V. Jsme dost hubená ramenou a ty barevný trička mě nesedí. Vypadá to k jedny straně blbě. doplněno 20.06.21 15:56: Připadám fotku trička v originále. Opravdu divný střih.
Kdysi jsem měla tričko, které mělo někde v ramenním švu, snad u okraje výstříhu a ve švu navazujícím na rukáv, tenoučký pásek zakončený maličkou patentkou. Tím se dala ramínka upevnit. Bylo to velmi jemné, nedělalo to hrbolek a celkem dobře to sloužilo. Zkuste něco takového našít.
Dobrý den, před pár lety to byla móda, když ramínka od podprsenky byla vidět, ale dnes už je to zřejmě spíše bráno jako nemoderní a neestetické. Pořiďte si pod tričko podprsenku bez ramínek nebo tube top. Zdravím!
Já jsem celkem tolerantní chlap, ale tohle mi připadne nechutné. Já taky ženským neukazuju jaký mám trenky.
mate59
Přesně tak.Je to tak hrozné,jako když někdo nosí džíny tak,že mu vidět žlab,nebo když to mají kluci tak, že vytáhlé boxerky a kalhoty níž,hlavně ty typu nasr.vačky.
tazatelka
Prosím..o odpověď myslela jsem že k tomu bílému tričku to půjde Normálně.
mate59
Ramínka se mi nelíbí.K tomu bílému tričku ani prúsvitná ramínka,ale podprdu bez ramínek.Pokud to nejde, např. kvůli velikosti prsou,volil bych jiný typ trička.
tazatelka
Dobře. Moc ji nevěřím..no.. Mám teda asi 70D takže ta samodržící by mohla být dobrá. Ale mám špatný pocit
joudic*
no abyste se takto rozohnil kvuli raminkum, tak budete zrejme o 2 generace starsi nez tazatelka, coz tady je na poradne sice bezne, ale jak jsem psal jinde kdysi, odpovedi svabachem uz jsou pro temata mladych trochu jinde..
Hm, to bohužel neni tričko, ale kus hadru (šunt). Raději si kupte jedno kvalitní dražší, než pět levných. Nejen, že je to vidět (ta kvalita), ale párkrát vyperete a vyhodíte. Kvalitní tričko vám vydrží roky (nehledě na další aspekty).
Já jsem chlap a některá oblíbená trička mám opravdu už roky, ale zeptám se i tak:
Co je špatného na oblečení na jednu sezónu? Móda se mění, a jestli je to pro někoho důležité (a finančně dostupné), proč by si nemohl kupovat trička třeba každý měsíc? Nebo týden?
Na mém názoru patrně nezáleží, ale mně se koukající spodní prádlo nelíbí. Ať už to jsou trenky/spoďáry lezoucí z kalhot, nebo části podprsenky, nebo cokoliv podobného. Ne, že bych to snad někomu chtěl zakazovat, každý ať si chodí, v čem chce, ale nelíbí se mi to. Lepší, když si každý vezme prádlo, které se schová, nebo když si ho třeba nebere vůbec. Ale protože často vídám holky/ženy, které jsou zamotané do provázků jak horolezec, tak je to asi módní.
Kdysi to bylo trapné, dnes je to každému jedno. Za mě - pokud vám to vadí, tak to nenoste. Známá to řešila tím, že okrajem protáhla jemnou gumu a pak se to celé zmešilo.
tazatelka
Myslíte si že by to dělalo i výstřih do V? Fakt to nesnáším.
Koukající ramínko bývalo tragédií. Ale uvědomte si, jaké bylo nehezké. Krajkové ramínko nebo nějaké hezoučké, barevné, ale hlavně čisté, úpatří ke způsobu odívání a je hezké.
tazatelka
Ale u střihu toho bílého trička je to normální ne? Že kouká ramínko..
tazatelka - Vy si hlavně ujasněte, co vlastně chcete. Chcete skrýt prádlo, být oblečená normálně (neutrálně) nebo odhaleným kouskem spodního prádla provokovat představivost chlapců a mužů? Zatím se zdá, že odhalené ramínko je Vašim cílem a jen to chcete potvrdit jako správné.
Někdo může mít MORÁLNÍ ZÁBRANY, ony se už ovšem dělají i MORÁLNÍ PODPRSENKY! Jak to vypadá? Je to nabité 220 volty? To potom chápu, že morálka vítězí a chtíče jdou stranou. Jaga.
Já jsem sice stará (nikoliv prošlá ) "konzerva", ale viditelná ramínka od podprsenky mi nevadí. Určitě bych to nepřirovnávala k nevkusnému ukazování trenclí apod. Podprsenky jsou spíš na dekoraci a estetiku. U trika se spadlým ramenem se mi to moc líbí, pokud je hezké rameno a podprsenka (ramínko) se nezařezává. M.
To žlutý triko má úplně normální střih. Nechápu jak vám můžou vylézt zamínka.
Nicméně pokud vykoukne náhodou, tak mi to neva, ale nesnáším, když má ženská vykrojený triko tak, že ramínka lezou ven pořád. Ještě horší je to u vytahané zaprané podprdy.
Kupte si samodržku. Já mám teď jednu novou z Bonprixu a super drží. Vevnitř jsou tenký silikonový pásky, takže se přicucne a nesjíždí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.