Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechci být nevěrný

Od: ener odpovědí: 10 změna:

dobrý den .manželka byla na vyšetření a při prohlídce ji našli myom , od té doby odmítá se mnou sexsualně žít. Tvrdí že za její zdravotní potíže mohu já .Trvá to už 11 měsícú a přestává mě to bavit ,ikdyž její rozhodnutí respektuju. Nato abych přestal souložit je asi dost brzo 40 let. A nevěru to neberu.Milé dámy a slečny poraďíte?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

limetka*
hodnocení

5x

Malý myom by neměl být překážkou a pokud je větší, řeší se to často operativně - to musí posoudit gynekolog. No a vaše chyba to nebude, s tímto nezhoubným nádorkem nás ve věku kolem +-40 běhá po světě hodně. Jestli to spíš nebude zástupný problém a manželce vadí ve vašem intimním styku třeba něco úplně jiného (a buď nechce nebo neumí o tom mluvit) - chtělo by to možná více otevřenosti a promluvit si o tom, co jí vadí a co by se s tím dalo dělat. A nevěru fakt neberte, jak píšete - problémy by to jen prohloubilo a časem by jich bylo víc než teď. Držím palce *slunce*

myse*
hodnocení

3x

Taky si myslím, že myom je zástupný problém že za tím bude něco jiného... ale co - to budete muset zjistit sám.

Když žena nechce (tvrdí že nemůže) normálně, tak může orálně - at se snaží...

slunatko*
hodnocení

3x

Dulezite je si o tom promluvit. Pokud jste to neudelal, treba si manzelka mysli, ze i Vam to takto vyhovuje. Promluvit si v klidu, otevrene a o vsem. I o pripadne nevere. Pokud Vy mate pochopit jeji odmitani, ona by mela pochopit Vase potreby.

amlim*
hodnocení

1x

Hm, ošemetná situace.Vy za to nemůžete,a jste opravdu mladý,bez sexu je chlap protivnej. Žena samozřejmě taky Sex patří k životu,bez toho si za chvilku nebudete mít co říct. Pokud to trvá rok,možná si s manželkou ještě otevřeně promluvte ,já i když jsem byla vždy věrná,Já bych se v tomto případě nebránila vedlejšímu vztahu. Takových je a rodina funguje. Možná někdo namítne že je to nemorální,ale vím o čem píšu. Je to zkušenost.*nevi*

jenynovo

Souhlasím skoro se vším. Jen taková drobnost ten kdo nahlas říká že nebyl nevěrný tak lže.kdo je věrný o tom prostě nemluví!

amlim*

Já to neříkém nahlas,já to píšu a trvám si na tom.*bum*

lm®

To je blbost.Proč se stydět za to,že odolám svodům a mám rád(a) svého partnera?!Víte,že jste tímto hloupým prohlášením urazil a naštval spoustu lidí,kteří věrní jsou,nestydí se za to a i to klidně řeknou?,!

K dotazu :Nevěra nic neřeší,naopak Vám časem přibude jiný problém.Promluvte si s manželkou.Případně společně navštivte lékaře.Jak přišla na to,že za to můžete Vy?Spousta žen má myom a třeba ani sexuálně nežijí.Může se vytvořit po porodu atd.Také se vpřípadě obtíží dá vyoperovat,je to rutinní operace.Jen jestli to spíše není ze strany manželky výmluva ,nechuť k sexu.

zuzilla*
hodnocení

1x

tak koukám, že už jsme dva...já se svým partnerem nemám sex už skoro 2 roky. Je nemocný...chodí na dialýzu a k tomu má šílenou lupénku takže se mnou odmítá spát - prý je to nechutný. Taky jsem z toho úplně na nervy, je mi 32 let a nevěru taky neberu. I když nemůžu říct, že mě to někdy nenapadne. Jediný co mi teda zbývá je asi...to snad nemusím jmenovat. No je pravda, že to člověka nepohladí a časem ani nebaví. Taky mi to už leze krkem a říkám, že jsem mohla klidně do kláštera. No jelikož ho miluju doufám, že to jednou přijde.

Ale kdy? To se ptám denně.

Zuzka

innkas*
hodnocení

1x

Myom je svalový nádor a nikdo za něj nemůže,tím méně sex.Není možé,že si vaše žena ze strachu z dalších potíží vytvořila psychický blok? Zkuste ji pro začátek přemluvit alespoň k mazlení (až do konce,prostě jeden druhého uspokojit),možná pod vlivem vzrušení za čas zatouží i po spojení a nebo zavolejte její ženské lékařce a poproste ji,aby vaší ženě vysvětlila,že to není vaše vina.Nebojte se ta lékařka to určitě pochopí a nepošle vás někam.

Ještě je tu možnost sehnat různé články k tématu a dát ženě k přečtení,ale já si myslím,že ji blokuje spíš ten strach.Psychika je v tomto velmi mocná.Zkuste jí opakovat,že neuděláte nic co nechce ,a hned přestanete kdyby jí něco bylo nepříjemné.Pomocí takto získané důvěry by ten strach možná mohla překonat.

Já si vzpomínám (a už je to 22 let),že jsem se strašně,ale opravdu strašně bála po prvním porodu,že to bude bolet,protože jsem tam byla zašitá.Překonat to je těžké,ale je to hlavně o důvěře.Jde to,ale polehoučku.

kt8d5*
hodnocení

0x

Anča Dlaňovka :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]