Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, myslím si, že je to jedno, které šaty si vezmete - málokterý chlapec si toho všimne, resp. nebude to řešit. Pro něho je důležitější obsah šatů, že vůbec dorazíte a co bude po kavárně (a jestli vůbec bude něco dále). Zdravím!
Myslím si, že schůzku s chlapcem zbytečně přeceňuješ. Můžeš si vzít cokoli, když to bude čisté. Přesto hlasuji pro ty květované šaty, jsou takové dívčí. Žluté: volánky, mašle, plno činčurinek, nelíbí se mi. A ty černé jsou jako pro "kmotřičku smrt" a ne pro mladou dívku. Pokud je do Tebe chlapec zadíván, stejně už druhý den nebude vědět, co měla na sobě.
Vzpomínám: mé schůzky se většinou odbývaly v teplákových soupravách. Protože jsem hodně běhala, jezdila na kole. Doma byli přísní: Nejdřív se uč, teprve pak kluky! Tak jsem spojila schůzku s rekreačním sportem. A nic se nestalo. V kavárně jsme ovšem nebyli, ale třeba u lesa.
Pokud Tě rád uvidí, je jedno, co na sobě budeš mít. Hlavně, aby to bylo čisté. Jaga.
Neuvádíš svůj věk, postavu a svou "osobnost" - sebevědomé ženě budou slušet i ty černé, vyzývavější šaty a neznáme toho kluka, aby se při pohledu na ty žluté šaty neobrátil ve dveřích- ty se nosily v sedmdesátých letech, ale móda se mění a vrací.. Osobně ty květované jsou "zlatý střed". Možnost by byly i kraťasy a tílko nebo tričko s krátkým rukávem, ale ne každému všechno sluší a rada ohledně oblečení od dobré kamarádky by určitě pomohla víc než od nás/mě.
Hlasuji pro ty žluté, jsou kouzelné
Ty pestrobarevné také můžeš, moc hezké.
Hlavně neber ty černé
kimba - o to nejde, resp. možná také . Jde o ta viditelná ramínka podprsenky, což nevypadá hezky. Takže, buď nahoře bez (možná jsou holá i záda) nebo podprsenku bez ramínek.
Vyčnívající ramínka od podprsenky skutečně nevypadají dobře, ale podprsenka bez ramínek často moc nedrží. Já bych to řešila ušitím proužků ze stejné látky, jako jsou šaty (stejná barva a ideálně i materiál - resp. je možné použít i obyčejné, hladké plátno ve stejném hořčičném odstínu) a tyto pásky použít jako ramínka k podprsence pod tyto šaty. Bude to vypadat jako šaty s dvojitými ramínky. Nicméně, jak už jsem psala výše, v těchto šatech budete nejspíš terčem pro hmyz. Mám s tím špatnou zkušenost... Jedině pokud byste opravdu pořád seděli v uzavřené kavárně, tam snad to riziko bude menší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.