Nejste přihlášen/a.
Vajíčka dávám tak, že je po jednom rozbíjím do misky a teprve pokud je v pořádku /není cítit, žloutek drží pohromadě, nerozlévá se/, jej po jednom přidávám do pokrmu. Viděla jsem jednou u příbuzné zkazit jedním pukavcem celý kastrol houbové smaženice.
Někdy žloutek drží, ale bílek je takový trošku do světlezelena, vejce je trochu cítit. Nesmrdí, ale není to prostě ono. Takové vejce vyhodím. Takže vždycky po jednom a určitě se nestane chyba.
Měla jste asi vejce starší, nebo nesprávně uložená. Jaga.
Také vejce naložená ve vápně /dělávalo se to dřív/ by mohla ovlivnit nepříjemně chuť pečeného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.