Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znamení zvěrokruhu

Od: elizabeth odpovědí: 7 změna:
Jsem ve znamení Býka? Které negativní vlastnosti má moje znamení zvěrokruhu?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Drží se Země, rodné hroudy, takže prý nerad létá nebo se plaví. Má rád jídlo a dobré pití. Přepych myslím ne, ale pohodlí a jistotu. Znám několik Býků, ale ti jsou každý jiný... Že by ty ascendenty?

hodnocení

1x
Výborná stránka, vyzkoušeno a pasuje :)
femina.cz/...
Jo to sedí i na mě:))
vilik*
Výborná stránka, konečně jsem si uvědomil, že jsem solí země, žena býk.

hodnocení

1x

Neřiďte se znamením, jde o to, jak si sednete s jinými lidmi. Jsme tři kamarádky, všechny ve znamení lva a každá jsme úplně jiná. Ale úplně!

hodnocení

0x

Každému imponuje něco jiného, každý uznává jiné vlastnosti. To, co pro jednoho je nepřijatelné, pro druhého je obdivuhodné. Nelze říci, co jsou klady a co zápory. Býk je pohodlnější, ale přesto velmi pracovitý, miluje přepych, pohodlí, nemá rád překvapení, má rád "nalajnované věci", které sám naplánuje a promyslí a špatně nese změny. Nerad se přizpůsobuje,. :-D Co z toho je negativní? Co je chválihodné? Někdo smyl pro luxus zavrhuje, jinému imponuje. Jednomu vadí špatné přizpůsobování, jinému impulzivní chování.

olinl

Jak píše babča- změny ty moc býci (muži) nemusí. Tazatelce: Na netu je spoustu popisů znamení zodiaku, některé více či méně pravdivé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]