Mám moc ráda asijskou kuchyni. Závitky, nudle atp. Ráda bych se jí naučila vařit, ale pořádně. Ne nějaká česká jakože čína. Máme u nás obchod se surovinami, takže věci jako tamarind nebo citronová tráva nejsou problém. Nemáte někdo tip na fakt dobrou kuchařku nebo konkrétního tvůrce na YT u koho víte, že učí dobře a autenticky? Nepotřebuju být královna asijské kuchyně, ale zase nechci zalívat nudle sojovkou a tvrdit že mám "čínu" doplněno 10.06.21 16:53: Ještě doplním že případný YT kanál nebo i knížka můžou být v angličtině. Díky
Tak jestli Vám nevadí angličtina, tak rozhodně tuto královnu orientální kuchyně. Je naprosto úžasná a velmi uznávaná po celém světě. Já mám na ni přímo "odběr" a když chci něco takového vařit, tak si to najdu u ní. A kolikrát se do toho sledování těch jejích receptů tak zaberu, že zapomenu, že jsem vlastně chtěla vařit. Ale ani mi to moc nevadí, protože jsem vždycky částečně najedená očima.
molly
Suzy, děkuji za tip. O dnešní program na večer mám postaráno
Kamila Rundusová alias Kamu. Určitě taky něco vyberete.
joudic*
original je original, taky bych si mohl udelat kanal s filipinskymi jidly, ale vzdycky bych vas radeji poslal na kanal nekoho, kdo tak ji a vari cely zivot napric generacemi a ne k nekomu, kdo si na tom postavil podnikani.. jsem na to alergicky
witch*
Si na tom možná postavila podnikání, ale já nenutím nikoho do koupě knížky za dva hadry. Jídel co vypadají fakt dobře má spoustu a hlavně, nějakou chvíli se už tak asi stravuje když původně měla +33 kg navrch.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.