Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Thajská, Vietnamská kuchyně - naučit se vařit

Od: molly odpovědí: 6 změna:
Mám moc ráda asijskou kuchyni. Závitky, nudle atp. Ráda bych se jí naučila vařit, ale pořádně. Ne nějaká česká jakože čína. Máme u nás obchod se surovinami, takže věci jako tamarind nebo citronová tráva nejsou problém. Nemáte někdo tip na fakt dobrou kuchařku nebo konkrétního tvůrce na YT u koho víte, že učí dobře a autenticky? Nepotřebuju být královna asijské kuchyně, ale zase nechci zalívat nudle sojovkou a tvrdit že mám "čínu"
doplněno 10.06.21 16:53: Ještě doplním že případný YT kanál nebo i knížka můžou být v angličtině.
Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Tak jestli Vám nevadí angličtina, tak rozhodně tuto královnu orientální kuchyně. Je naprosto úžasná a velmi uznávaná po celém světě. Já mám na ni přímo "odběr" a když chci něco takového vařit, tak si to najdu u ní. A kolikrát se do toho sledování těch jejích receptů tak zaberu, že zapomenu, že jsem vlastně chtěla vařit. :-D Ale ani mi to moc nevadí, protože jsem vždycky částečně najedená očima.

molly
hodnocení

Suzy, děkuji za tip. O dnešní program na večer mám postaráno *palec*

witch*
hodnocení

0x
Kamila Rundusová alias Kamu. Určitě taky něco vyberete. :)
joudic*
original je original, taky bych si mohl udelat kanal s filipinskymi jidly, ale vzdycky bych vas radeji poslal na kanal nekoho, kdo tak ji a vari cely zivot napric generacemi a ne k nekomu, kdo si na tom postavil podnikani.. jsem na to alergicky
witch*
Si na tom možná postavila podnikání, ale já nenutím nikoho do koupě knížky za dva hadry. Jídel co vypadají fakt dobře má spoustu a hlavně, nějakou chvíli se už tak asi stravuje když původně měla +33 kg navrch.

kicune*
hodnocení

0x

Hlavně potřebujete hodně moc koriandru. Pro začátek zakupte tak 10 kilo *smich*

severni-vietnam.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]