Nejste přihlášen/a.
Prosím, co udělat, když z oslavy zůstanou nasmažené řízky? jak je další den zužitkovat, kromě snězení s chlebem, nějaký recept, pro tepelnou úpravu?
Doma bych si nechala 1 až 2 řízky na osobu na snězení s chlebem, případně k nim znovu připravila brambory nebo bramborový salát. Další řízky bych rozdala gratulantům, opět tak v množství 1 až 2 kusy na osobu. V tom případě bych trochu zapřemýšlela, jestli někdo z gratulantů není frfňa a jestli má v pořádku chrup. Tvrdý řízek a bezzubá ústa k sobě moc nejdou . A osobně bych obdarovala i jednu sousedku.
Nejlepší bude, když je sníte třeba se salátem, místo toho chleba. Já teda chléb k řízkům nejím nikdy, byla bych tlustá. Dříve se to tak dělalo, když je jelo na dlouhý výlet a tak se nasmažily řízky, mezi dva chleby, aby to hodně zasytilo. Ale ani tenkrát jsem ten chleba nejedla. Stačil bohatě ten "trojobal". To bych Vám poradila já. Maso už je jednou tepelně upravené a když ho budete znova nějak "mordovat", tak už to nebude dobré. K jídlu to bude, ale proč si kazit řízek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.