Kdysi jsem trika fasoval (jako pracovní oděv), pár triček jsem dostal (reklamní, propagační...), pár s potiskem na téma Jeep (tedy auto, nikoliv výrobce textilu) jsem si jich koupil za cca 100 až 200 Kč na jeepařských srazech a v neposlední řadě mám ještě zásobu triček ze zdejší poradny . Celkem mám tolik triček, že to asi do smrti neunosím .
Já si teda prvotně vybírám co se mi líbí a pak teprve řeším cenu. Mám trika za 700, ale i za 200. To co je na fotce se mi líbí a ty peníze bych za něj klidně dala.
Jako mám pár vybraných značek. U jedné stojí trička 600-800 Kč a u dalších kolem dvou tisíc. Ladí k mému stylu a mám je oblíbená. Asi bych neměla ale problém, koupit nějake levnější,kdyby se mi líbilo. A v žádném případě si nemyslím, že záleží na tom, kolik tričko stálo. Nudná a nesexy není o tom, že je tričko za stovku. A fakt se dneska dá koupit triko za stovku? Je pravda, že jsem před nějakými časem kupovala trička na spaní v NY asi za 69 Kč. A kdyby mi ladili ke zbytku šatníku,tak bych si je vzala klidně i ven.
Trička si kupuji podle toho, kde je budu používat. Zda v práci, turistice, sportu nebo na běžné nošení. A funkční tričko za stovku nebude. Bavlněné do práce , tam ta stovka stačí. Ale asi mám jiné kritéria, než jen cenu. Musí být kvalitní, musí se mi líbit a ta cena nesmí být přemrštěná ( což u některých značkových teda je - jsou to šmejdy s šílenou cenou ).
doplněno 07.06.21 16:33: Špatně položený dotaz. Chlapi mají na mysli obyčejná, bavlněná trika. Pro ženu není tričko jako tričko. To je velmi široký pojem. Záleží na značce, materiálu, střihu, atd.
Tady není problém v tom, kolik stojí tričko, ale v tom, že se pohybujete mezi nevyzrálými kretény, kteří hodnotí člověka podle toho, jak drahé věci nosí. Taky hodnotím lidi, ovšem jen ve své hlavě. A je mi úplně jedno, jak drahé věci nosí, spíš jestli o sebe dbají, nosí střih lichotící jejich postavě, umí sladit barvy.
Upozornění od sys milancukrar 07. 06. 2021 17:02:39
Prosím, neurážejte jiné.
vilik*
Náhodou, pokud by pan Milan četl pořádně, mohl by si všimnout, že paní Pb má pravdu, byť možná více explicitně vyjádřenou. Pokud totiž někdo hodnotí někoho podle chechtáků, které vrazí do oblečení a jiných doplňků, jen aby měl tu správnou "imidž", je k politování, abych se tedy vyhnul slovu kret.n. Jo, a mně kupuje trika manželka, tipnul bych tak kolem 3 stovek. Moc mi určitě sluší a hlavně je mi to jedno.
Mám trička na doma za 200 Kč ,ale když se mi líbí nějaké kolem 500 Kč tak si ho většinou do několika dní koupím.A při tom si říkám,že si občas nějaké lepší koupit mohu.
Tohle je jen takové povzdechnutí a vzpomínka: Nejlepší trička byla ta z poradny. Pevný trvanlivý materiál, drželo to tvar, nevytahovalo se, nesráželo. Obrázek na něm vydržel a triko se hned nepokrylo spoustou dírek, jak to někdy u triček bývá. Prostě prima.
Je škoda, že tato trička už zmizela v propadlišti dějin, stejně, jako mnoho jiných dobrých věcí. A pitomosti jsou naopak mnohdy úplně nesmrtelné. Jaga.
Tak on prdět musí kvůli GDPR - nicméně já doma mám tuším 3 trička právě z poradny a jedno týdně minimálně používám. Je pravda, že ta kvalita je poznat a proto jsem pak hledal a kupoval trička právě od společnosti Adler - tuším, že to byla ta firma - já lístky stříhám před prvním použití.
Tedy vlastně ani ne tak pro sebe jako pro rodinu...
Tak za 200 - 250 ,- Kč. Když si koupím dražší, kolikrát se mi stalo,že se mi přestalo brzo líbit, tak si koupím raději levnější, po čase ho vezmu na zahradu a koupím si jiné. Navíc, vždycky si říkám, že si koupím jinou barvu než červenou a stejně to většinou dopadne stejně - červené pruhy. I když mám i jiná trička, červenou mám nejraději.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.