Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rychle zhubnout

Od: brela odpovědí: 13 změna:
Ahoj damy, uz vice jak rok se snazim hubnout. Ale vubec mi to nejde. Mate nejake zkusenosti nebo rady jak rychle zhubnout? Na internetu je jich stovky, ale nevim co je pravda a co ne. Zkousela jsem ruzne diety a rady z internetu, moc mi nepomohli. Merim 155 a vazim 70kg. Aspon bych chtela na 60kg. Nikdy jsem s tim nebyla u odbornika, pry tam chodi lidi ktery maji tezke bolesti zady a tak, a hlavne tam se plati mesicne pres 1000 to bych nedala. Zkouseli jste nekdy nejake pripavky a tabletky na hubnuti? Co si o tom myslite? Slysela jsem i o kave ktera ma v sobe uhli. Za tyden pry bych byla o 7kg min. Diky moc za vase rady a typy!

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Rychle zhubnete tak, že se rychle začnete pohybovat...cca 2-4h denně a za 14 dnů budete mít o pár kilo méně.

K tomu pohybu si dáte tu kávu s uhlím, pár zázračných přípravků, tabletek a zhubne Vám i peněženka.

Výsledek zaručen.

hodnocení

2x

Zdravím. Žádné přípravky na zhubnutí nefungují, zbytečně vyhozené peníze. Musíte trvale změnit své stravovací návyky, přidat pohyb. Diety nevydržíte držet do konce života a většinou si tak člověk zadělá na jo-jo efekt.

hodnocení

2x
Těch 10kg se dá jednoduše shodit za 5 týdnů i doma na gauči? Nenapadlo vás, že rok děláte něco špatně? Tak napište co a kdy jíte, pak budeme pokračovat dále. Když to řeknu jednoduše, jezte rostlinnou stravu v neomezeném množství a uvidíte divy.

kunka
hodnocení

1x
Dobrý den, zkuste si nainstalovat Kalorické tabulky nebo podobou aplikaci a všechno jídlo, které sníte, do ní vyplňujte. Ale fakt všechno. Není špatne mít na kuchyňské lince váhu a porce kontrolovat. Pochopíte, proč tloustnete, nebo proč nehubnete, kterému jídlu se vyhnout a tak. U mě je to jediné, co opravdu pomohlo. Hodně zdaru a dejte vědět, jak na tom jste.

pepeek
hodnocení

0x

Žádné pilulky či podobné zázraky nefungují. Vlastně je na to docela stručná odpověď, je potřeba mít větši výdej než příjem. Doporučuji si nechat odborně sestavit jídelníček podle potřeb vašeho těla a jím se řídit, nesedět na prdeli a kila půjdou dolů.

hodnocení

0x

Rychle schudnutie = nezdrave schudtie = jojo efekt. Zacnite menej jest, zvyste pohyb, je teplo = korcule, bicykel, beh, turistika, plavanie.

hodnocení

0x

Ahoj dámo.
Musíš se začít stravovat zdravě a přidat pohyb.
Pro ukázku, pošli sem nám svůj jídelníček, od toho se odrazíme :)
Žádný preparát na hubnutí není funkční, pouze tahá peníze z kapes !

pb®
hodnocení

0x
Kolik vám je, dejte týdenní jídelníček a kolik toho nasportujete. Ne v práci a doma mám pohybu dost, ale jak se aktivně hýbete. Základ je jíst dostatek bílkovin, minimálně 1g na 1kg svojí váhy, dostatek vlákniny hlavně v podobě zeleniny, sacharidy šetřit ale ne se jich úplně vzdát, volit komplexní sacharidy jako pohanku, jáhly. Já mám 156cm a těch 60kg po dvou dětech mám. Vždycky jsem šla na to naopak, ne snažit se zhubnout, ale snažit se nepřibrat. K večeři jím převážně bílkoviny a vlákninu, když kalorickou bombu jako smažák, tak jen k obědu a k večeři mozzarelu a rajčata. Mám záklopku, takže nezdravá jídla mě moc nelákají, zato ze zdravých mám požitek. Jednak mi chutnají a pak ten pocit, kolik zdravých živin jsem tělu dodala. No a taky se hýbu, 2-4x týdně 1,5 hodiny na kole, 2x denně pár minut rehabilitačních cviků na rovnou páteř,core a pánevní dno, před obědem 10min HIIT a k tomu velmi rychlá chůze, já vlastně ani neumím chodit pomalu. A jelikož pracuji v obrovské budově, kdy na záchod jdu třeba 100m, pár km denně nachodím.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ta káva i některé přípravky na hubnutí opravdu fungují - ovšem, jde o princip odvodnění těla, tak váhu snížíte, ale budete močit jak koroptev a tělu bude chybět voda, což může zase vyvolat nějaký zdr. problém. Funkční "dieta" je poležet si měsíc v nemocnici (nejlépe na JIPce) a vrátíte se domů jako proutek . Zdravím!

liska5
hodnocení

0x

Tipy. Nepíšete věk, což je důležité. Hubnutí začne dobře fungovat, až když tělo není zakyselené. Takže vynechat průmyslově vyráběné potraviny, omezit cukr, slazené nápoje, uzeniny, paštiky, bílé pečivo a buchty, kečupy, instatní polévky, majonézy, čokoládky, tučné sýry, tučná masa, máslo..

A ke všemu plno zeleniny, nejlépe místo přílohy. Celá zeleninová jídla s kapkou oliv.oleje. Mlsat kyselé zelí,okurky, zelenou petržel, kefír, ryby. Mlsat ananas,meloun, ořechy, či mandle a sušené švestky. Ale jen en trošku, ať Vám nechybí minerály. Pomůže mezi jídly sklenice vody se lžičkou jablečného octa. Obecně více pít. A pohyb denně hodinu, protože spalování začíná až po 45 minutách klusu. Hubnout je lepší pozvolna. Při těch "skocích" se Vám to vrátí. Určitě nezhubnete 7 kg za týden. To jedině s dehydratací, čímž si opět ubližíte. Sedm i za měsíc je moc. A přeladit si to v hlavě: jsem lehká, štíhlá, svižná, pohyblivá a tak se i chovat.Tanec je dobrý.. ...

72mona
hodnocení

0x
Já nikdy hubnutí neřešila. Tedy to razantnější. Většinou s příchodem teplých dnů se tělo rozhodlo samo, že je čas na změnu. Po čtyřicítce už to bylo jiné. Zimní kila (tak dvě každou zimu) už zůstávala. Takže jsem se "kousla" a na měsíc komplet vysadila veškerý cukr ( v pití, cukrovinky, buchty, čokolády... u mě závisláka nemyslitelné) a pečivo (mouku celkově). Alkohol také. Komplet.
K jídlu sýry, maso, šunku (vysoký obsah masa, nízký obsah soli), vajíčka, zeleninu, ovoce, mléčné výrobky, oříšky, arašídové máslo... A hlavně jsem odbourala jídlo "jen tak na chuť". Spoustu jídel jsem byla schopná sníst jen ze závislosti, nikoliv z hladu. Prostě nutkání. K tomu hodně pohybu (dle možností a času - někdy i třikrát týdně na dlouhé několikahodinové procházky. Po měsíci zázračně 5 kg dole.
Ani by mě nenapadlo, zobat nějaké pilule či co. To je jen "navoněné ho*no", možná podpůrný prostředek (zobete v daný čas před či po jídle, takže si hlídáte denní režim). Úprava jídelníčku a pohyb řeší vše. Nejde o to rychle zhubnout, ale udržet bez trápení váhu tak, aby stále nestoupala. Nechat to dojít do takového stádia - chci rychle zhubnout x kilo. M.

hodnocení

0x

Hubnu za měsíc 1,5 kg, nejím sladké, jen hořkou čokoládu, ráno jen banány, pak už normálně.

Není to z mé hlavy, někde jsem to četla a ono to funguje.

witch*
Já zas piju vodu s česnekem a citronem nalačno. Pak mám snídani. Kafe a cigáro.. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]