Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit kváskový chléb?

Od: chlebovnice odpovědí: 9 změna:
Kde koupím kváskový chléb? Nebo alespoň žitný (ten pokud možno v jakém supermarketu)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

0x

Buď nějaký malý krámek (pekárna), nebo jsem viděla žitný v Albertu. Já kolem pečiva moc nechodím... M.

liska5
hodnocení

0x

Podle bydliště. Snad všude jsou místní pekařství nebo menší samoobsluhy, kde mají na regálech popsáno odkud a jaký chleb to je. U nás v místním obchodě je pečivo asi od pěti dodavatelů. Některý druh chleba od určitého pekaře je hned pryč. Chce to vyrazit, ptát se, nebo číst cedulky...

patronka*
hodnocení

0x

Protože jsem odkázána na nabídku eshopů s potravinami, mám přehled jen u iTesco.cz a Rohlik.cz a u rohlíků v nabídce kváskový chléb mají : Artic Bakehouse K/...

U Tesca jsem se zatím nedívala, ale mohu to napravit :)

doplněno 06.06.21 18:44:

Tak mají jich ve výběru dokonce několik druhů, ale Tesco je má taky : Online nákupy | R/...

molly
hodnocení

0x
Můžete zkusit Scuk.cz Zvolíte si výdejnu dle bydliště, sdružují plno lokálních výrobců.

hodnocení

0x
Pekárna Vysoké nad Jizerou. Nejlepší chleba, co jsem kdy jedl. Jen o malinký kousek za, je pekárna Tanvald.

hodnocení

0x
S kváskem mají něco i v albertu(v závislosti na regionální nabídce), ale doporučuji globus - široký výběr včetně celožitného. Dá se najít i v jiných marketech, ale často jde o dopek nebo nějaký šízung s milionem éček a málem nekonečnou trvanlivostí. Ideál je najít si svou pekárnu či její prodejničku.

witch*
hodnocení

0x
Kváskový chléb jsem si pekla vždycky sama.. a stejně tak i sousedům. :) Stejně tak žitný, celozrnný, pseničnožitný - česnekový, s cibulí a škvarkami nebo uzeným, obyč kmínový ale i sýrový s Gran Moravia, s dýňovými semínky nebo třeba ze zákysu. Není nad to, vytáhnout si z trouby vlastní chleba, cítit tu vůni a poslouchat jak kůrka jemnoučce křupe. A co když se teprve zakousnete. Zpravidla u nás mizí patky. :-D
mirka*
Tedy, to jste moc šikovná. Ono to je dost práce kolem. Je to pochoutka

hodnocení

0x

Naši nakupují v Praze cvrčovický chleba, někdy mi přivezou a je opravdu moc dobrý.

pekarnacvrcovice.cz/...

Dodávají i do supermarketů.

pekarnacvrcovice.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]