Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moje postava

Od: jshs odpovědí: 8 změna:
dobrý den, potrebuju poradit. je to asi blby, ale tak proč se nezeptat, zejo. je mi 13 a nelíbí se mi moje postava. bojím se svěřit rodičům protože by měli tak na 99% přehnanou reakci. ráno když se vzbudim, jsem hubena, sama sobě se libím, večer zase vypadam jako těhotná. je to asi normalni, ale u mě je ten rozdíl opravdu velký a nevím čím to je.. napadla mě lepkova intolerance, ale to bych měla asi i jiný priznaky (nevím jaké jsou, tak jestli se fakt hodně nudite mi je sem klidně napište :D). pravidelně cvičím, nějak extrémně nezdravě nejím.. dekuju za rady a přeji hezky večer <3

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Je několik pravidel, která ti umožní mít "splasklejší" břicho. Jez pomalu, vyhýbej se pití přímo z lahve, nežvýkej žvýkačku, vyhýbej se perlivým nápojům, stejně jako sladkostem. Pij kefír, nebo jez bílé jogurty.

Důležité je vypít denně osm sklenic vody. Voda pomáhá správné funkci střev a eliminuje toxiny. Dobré je také dávat přednost menším porcím jídla během dne před několika vydatnými jídly.

:)

hodnocení

4x

Já si myslím, že ráno jsi odpočatá a stojíš rovně. Večer už povolíš ramena, předsuneš pánev a bříško vystoupne. Schválně! Postav se večer bokem k zrcadlu, břicho nezatahuj, jen narovnej ramena, trochu zasuň bradu. A srovnej lordozu, páteř ve tvaru S, v pase. ;) Jen špatně stojíš, nejsi narovnanaá Snaž se nehledad na sobě chyby, budeš sama sobě nepřítelem. Měj se ráda a važ si sama sebe. Usmívej se a buď ráda na světě. Lidé tě budou mít rádi a to je mnohemlepší, než když budeš dokonalá, ale sama, bez přátel.

id
hodnocení

2x

Lepkem to nebude. Píšeš - pravidelně cvičím. To je co? 2x do měsíce, 2 x do týdne nebo 2x denně?

Popiš co a jak cvičíš. Moje refab. lékařka to nazývý rozgajdanými břišními svaly.

sbsh
hodnocení

cvičím tak obden, 30-50 minut, občas vynechám.. cvicim různý cviky podle lilly sabri, chloe ting atd

ssnr
hodnocení

2x

To mají všichni! Přes noc strávíš potravu ve střevech a protože 8 hodin nepiješ, jsi dehydratovaná, z těla ti zmizí voda. Večer máš plná střeva, doplnilas přes den ztracenou vodu, takže je břicho větší. To je normální.

Přesně tak, jen doplním, že tomu částečně lze předejít zpevněním břišních svalů.

pb®
hodnocení

2x
Dej fotku z boku, bez obličeje a ve spodním prádle či v plavkách. To co popisuješ dělá povolený transversus abdominis společně se špatnou polohou pánve, kdy bederní páteř je v hyperlordóze a bránice s každým nádechem nejde proti pánvenímu dnu, jak je to správné, ale právě do spodních žeber a oslabeného transversu. Ráno je transversus odpočatý, břicho ploché. Večer už oslabený transversus neudrží váhu orgánů a ty se tlačí ven, břicho je velké. Typické je to pro ženy co někdy porodily, nicméně hyperlordózu, oslabený transversus a třeba i diastázu může mít kdokoliv. Každý se totiž rodíme s diastázou a správným pohybovým vývojem břišní svaly posilují a diastáza zaniká. Ne však u všech, někdy dítě ve svém vývoji něco přeskočí, nebo je třeba neznalými rodiči posazováno a voděno za ruce, když na to ještě není zralé. Kojenec nikdy z lehu nejde do stoje přes sklapovačku, ale přes bok, jak je to správně.

hodnocení

0x

Trávení je v pořádku? Stolice pravidelná? Větry odcházejí?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]