Nejste přihlášen/a.
Dobry den, je mi cerstve 15 let, ale vypadam na 12. Jsem hodne mala (154cm) a hubena (hodne sportuji). Vsechny moje vrstevnice uz maji prsa i menstruaci. Ja ji jeste nedostala. Myslite, ze mi prsa jeste vyrostou az ji dostanu nebo kvuli sportu zustanu porad tak ,,plocha"? (Vim, ze velka prsa jsou dost neprakticka, ale chtela bych mit alespon mensi)
14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
maky®
2x
Simonko, každý rok chodíš k dětské lékařce na prohlídku, jistě se tě zeptala i na menstruaci. Co ti na to odpověděla?
simona
Na 13.leté prohlídce si pamatuji, že se ptala a říkala, že to je v pořádku, že jsem menší, tak ji dostanu až později. Ale na 15. leté prohlídce se právě neptala, což jsem si ani v ordinaci neuvědomila, ale teď mě to dost zaráží
0x
Myslím si, že ta prsa by tě neměla stresovat tak, jako absence menzes. Bez menzes je to opravdu problém a měla by o tom vědět tvá lékařka.
Sportuješ? Nebereš nějaké "vitamíny"?
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]