Je tu nějaká žena které se pozitivní těhotenský test zobrazil až po 10 dnech zpoždění tedy 32 den cyklu? Mam ještě nějakou naději nebo jsem prostě jen nedostala menstruaci. O miminko se snažíme.
10dnů zpoždění přeci není 32. den cyklu, když cyklus trvá +-30 dní. Měřte si hned po probuzení bazální teplotu, zvýšená teplota déle než 16 dní v kuse značí těhotenství. Teplota se zvyšuje po ovulaci a trvá celé těhotenství, před menstruací je patrný pokles. Méně hcg je při mimoděložním těhotenství, proto při něm může být test pozitivní až později. Já měla u prvního pozitivní test už v den vynechání menstruace, taky vím, kdy se uhnízdil, díky jednodennímu špinění.
Mně vždycky tvrdili dělat si test až právě po cca 14 dnech zpoždění - prý teprve tehdy se začne ten hormon tvořit dostatečně natolik, aby ho zachytil test. Ale nevím co je na tom pravdy.
Každopádně falešně pozitivní test je hodně velká vzácnost. Udělejte další a objednejte se k doktorovi, ale myslím že naděje je velká.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.