Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Foukat/nefoukat

Od: mertana odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, je lepší si vlasy foukat nebo chodit spát s mokrou hlavou. Já většinou chodím spát právě s mokrou hlavou, protože už jsem večer líná...ale pak zas ráno nevypadají tak hezky no... Co je tedy podle vás lepší?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Dobrý den. Určitě vysušit (vyfénovat). Mokré vlasy jsou slabší a při spaní dochází k tření hlavou o polštář a vlasy se tak snadno lámou. Je to pro vlasy rozhodně větší zátěž, než spaní se suchými vlasy. Suché vlasy se při spánku namáhají mnohem méně..Takže pokud chcete mít kvalitní vlasy, nechoďte spát s mokrou hlavou.

hodnocení

3x

Vyfénovat, ale jen vlažným vzduchem, aby se vlasy nepřehřívaly.

liska5
hodnocení

2x

Určitě jít spát se suchou hlavou. To bych z toho ráno měla zválcovanou hlavu a možná k tomu ještě rýmu...

hodnocení

2x
Pěkný den,proto si myju vlasy zásadně ráno. Umyju,vyfoukam a jdu. Na polštáři mokré vlasy se Vám zapaří a pak jsou dřív mastné a snadněji se lámou. Investujte také do šamponu. Pořídila jsem si vegansky šampon a na kvalitě vlasů to začíná být vidět.

01.06.21 20:50
hodnocení

1x
Foukat

hodnocení

1x
Zdravím.
Jednoznačně vyfenovat.
Mokré vlasy na spaní není dobré.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]