Nejste přihlášen/a.
Pokud dělám buřtguláš, orestuji cibulku, lehce. Přidám na kostičky nakrájené buřty a brambory. Chvilečku míchám, zasypu sladkou i pálivou paprikou, trošku kmínu a pepře. A mít v konvici připravenou horkou vodu a okamžitě obsah hrnce zalít. Pokud necháte papriku dále pražit s ostatním, zhořkne. Je na to velice náchylná, proto ji na ohni nenechávám. Stejně třeba u slepice na paprice. Příště si na to dejte pozor. Jaga.
Babička někdy buřty vynechávala /neměla je/, ale místo toho zase zalila omáčku zakysanou smetanou. Také to bylo dobré.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.