Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hořký bramborový guláš

Od: pavlos® odpovědí: 8 změna:
Vařil jsem bramborový guláš je výborný,ale trochu hořký, čím to může být.Mám podezření na divný pepř.Cibulka nebyla spálená.Dik

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

16x

Asi jste přištírnul papriku. Ta se nesmí dlouho pražit, jinak zhořkne.

hodnocení

Jo dík,asi to bude tím.

hodnocení

6x

Paprika je potvora, nesmí se připálit, jinak zhořkne *hledam*

hodnocení

6x

Pokud dělám buřtguláš, orestuji cibulku, lehce. Přidám na kostičky nakrájené buřty a brambory. Chvilečku míchám, zasypu sladkou i pálivou paprikou, trošku kmínu a pepře. A mít v konvici připravenou horkou vodu a okamžitě obsah hrnce zalít. Pokud necháte papriku dále pražit s ostatním, zhořkne. Je na to velice náchylná, proto ji na ohni nenechávám. Stejně třeba u slepice na paprice. Příště si na to dejte pozor. Jaga.

Babička někdy buřty vynechávala /neměla je/, ale místo toho zase zalila omáčku zakysanou smetanou. Také to bylo dobré.

hodnocení

Přesně ten postup jsem dělal,jen tu papriku jsem nechal na ohni trochu déle.Jinak děkuji.Jezt se to ale dá.

hodnocení

0x
Majoránka dávám pred koncem taky horkne

joudic*
hodnocení

0x
paprika se dava az do vody

jm
hodnocení

0x
Tuším Menšík mluvil o guláši na cibulích tulipánů, tak snad jste si nespletli cibulky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]