Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znáte keramické nože?

Od: papene* odpovědí: 16 změna:

:)Máte někdo s nimi zkušenosti?*nevi*

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Papene.

Keramické nože jsou dnes známé.Moje vnučka před několika lety studovala střední hotelovku,tam je používali,ale museli se s nimi učit zacházet.Profíci se rozcházejí v názoru,podle osobních zvyklostí.

Podívej se na názor odborníků.

hobby.idnes.cz/...

JABRAKA

macek7411*
hodnocení

0x

Od vánoc vlastníme nůž a škrabku. Škrabka získala to největší ohodnocení od manželky, nůž je také dobrý, ale zacházení s ním musí být jemné. Já v zaměstnání pracuji s diamanty na orovnávání brusných kotoučů a ani ty nevydrží věčně.

petr123*
hodnocení

0x

Zatím ne, ale chystám se na to. Mám v plánu je objednat na www.dealextreme.com, keramické nože tam mají za cca 10 dolarů a škrabky za 3 dolary. Za takové ceny to risknu, i když jsem obecně spíš příznivce kvalitní oceli ;)

Díky za tip. Na Deal Extreme občas něco koupím, ale nožů jsem si tam zatím nevšimnul. Jsem zdědavý, jestli to bude alespoň vzdáleně srovnatelné s tím, co se tady prodává za poměrně velké peníze.

bianca*
hodnocení

0x

Koupila jsem si dva v sadě v Tchibu a jsem s nimi zatím spokojená. Musí se s nimi opatrně, mohli by se např.zlomit, třeba při pádu na dlažbu, nebo poškodit ostří ve styku s jinými noži uloženými v zásuvce - ale jinak koupi doporučuji :)

jara*

Mám je, jsou super a ostré. Nejsou vhodné na maso a tvrdé věci, ale jinak na zeleninu zejména cibuli jsou nej a hlavně neničí vitamíny jako klasické nože ;)

Pár menších nožíků doporučuji + škrabku ;)

keramicke-noze.cz/...

zabecbabec*
hodnocení

0x

Mám soupravu a jsem s nimi velmi spokojená*hej* jsou ostré a dobře slouží zejména zelenina a maso tam nemají konkurenci,*bzum*je ale potřeba byt opatrná, nárazy pády jsou křehlé.*stop*

saxana*
hodnocení

0x

Levné keramické nože se dají koupit na aukro.cz/... už za 179 Kč. Zkusím a uvidím.

evelinka*
hodnocení

0x

Já jsem si koupila sadu keramických nožů na www.ceratio.cz a jsem s nimi fakt spokojená, neměnila bych.:)

papene*
hodnocení

:)Já už taky,ale zatím jen jeden.Pro jistotu jsem k němu koupila i stojánek,aby se hned nezničil.Mám ho od soboty a zatím si neztěžuji.*stop*

Vypadá,že časem dokoupím další.*tuc*

Znáte keramické nože?

bakardi
hodnocení

0x

A máte někdo zkušenosti, jaký je rozdíl mezi jednotlivými značkami? Kyocera se mi zdá dost drahá, ale možná je zase kvalitní... třeba v supermarketu, jsem se bála, zda jde o dobou značku. Zvažuju Ceratio, má teďka super dárek na nože ocelové s povlakem na šetření vitamínů... Máte někdo zkušenosti s Kyocerou?

papene*
hodnocení

:)A kolik stojí?;)

hodnocení

0x

Také o nich přemýšlím,po té chvále tady, *palec*si napíšu Ježíškovi...Díky za typ.

kibic*

Kupujte si jenom to, co opradvu potřebujete. Bez týhle kudly se v kuchyni určitě obejdete.

papene*
hodnocení

opradvu jak to víte?

kibic*

Mám ji, dostal jsem ji darem. Zůstanu ale u nožů původních, které mně svou kvalitou uspokojovaly doposud.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]