Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Těhotenské testy nesílí, pořád stejně slabá čárka

Od: lupetka odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, dnes jsem 31. DC a 17. DPO. Před šesti dny jsem zkusila první těhotenský test a objevila se tam velmi slabá čárka. Za těch šest dní jsem udělala 4 testy, ale pořád je ta čárka stejně slabá, vůbec žádná změna, ani o nejmenší stupínek nezesílila. Už asi pět dní mě lehce pobolívá podbřišek, ale nic hrozného, jako slabá menses.

Příští týden půjdu na krev jako samoplátce, ale máte některá zkušenost, že by i tak se mohlo jednat o těhotenství se šťastným koncem? Já tomu už vůbec nevěřím, protože 6 dní je to pořád stejné. Cykly mám dlouhé 27-29 dní, užívám jen Utrogestan.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Moc bych si iluze nedělala. Za nás těhotenské testy nebyly. Měřily jsme si denně ráno teplotu a podlé té křivky jsme se naučily poznat, zda a kdy proběhla ovulace a jestli jsem těhotná. Bylo to taky ke zjištění plodných dnů. Další takový časný ukazatel gravidity je třeba fialové zbarvení vulvy. Nevolnosti a napětí v prsou začaly později, zhruba před datem, kdy měly přijít další menses.

veronikakleino
hodnocení

0x
Dobrý den chtěla bych se zeptat dneska udělá těhotenství text můžu být těhotná jedná Normani čárka druhá byla slanka poradit dělá znova těhotenství text bylo stejné

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]