Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes jsem 31. DC a 17. DPO. Před šesti dny jsem zkusila první těhotenský test a objevila se tam velmi slabá čárka. Za těch šest dní jsem udělala 4 testy, ale pořád je ta čárka stejně slabá, vůbec žádná změna, ani o nejmenší stupínek nezesílila. Už asi pět dní mě lehce pobolívá podbřišek, ale nic hrozného, jako slabá menses.
Příští týden půjdu na krev jako samoplátce, ale máte některá zkušenost, že by i tak se mohlo jednat o těhotenství se šťastným koncem? Já tomu už vůbec nevěřím, protože 6 dní je to pořád stejné. Cykly mám dlouhé 27-29 dní, užívám jen Utrogestan.
Příští týden půjdu na krev jako samoplátce, ale máte některá zkušenost, že by i tak se mohlo jednat o těhotenství se šťastným koncem? Já tomu už vůbec nevěřím, protože 6 dní je to pořád stejné. Cykly mám dlouhé 27-29 dní, užívám jen Utrogestan.
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
liska5
1x
Moc bych si iluze nedělala. Za nás těhotenské testy nebyly. Měřily jsme si denně ráno teplotu a podlé té křivky jsme se naučily poznat, zda a kdy proběhla ovulace a jestli jsem těhotná. Bylo to taky ke zjištění plodných dnů. Další takový časný ukazatel gravidity je třeba fialové zbarvení vulvy. Nevolnosti a napětí v prsou začaly později, zhruba před datem, kdy měly přijít další menses.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]