Nejste přihlášen/a.
Je to kompletní jídlo, jak tu už zaznělo a opravdu to není mléko. Mana je k dostání jak už hotová, tak v práškové formě, v neutrální příchuti, nebo rádoby čokoládové. Dříve bylo více příchutí. Manu jím už pár let a přidala se ke mě i má přítelkyně. Oba to jíme ale jen občas a většinou jen v práci. Hotová tekutá mana mi osobně vůbec nechutná a raději preferuji tu práškovou, která je lepší, ale záleží na vašich preferencích. Také máme raději tu neutrální. Můžete si ji dochutit na sladko, nebo slano, případně jen s nějakým ovocem. Nejčastěji si ji ale dáváme holou a bez přidávání příchutí. Výhodou Many je pro mne, že v práci po jídle mi není težko. Také je pro mne Mana rozumější volbou, když v naší kantýně je nějaký blaf. Mana je prostě jistota. Cenově ta prášková mana vychází levněji, než hotová a v porovnání s obědem v kantýně, vychází cenou na stejno, možná o něco levněji.
Mana je ale hlavně zdravý zdravotní styl. Doporučuji si přečíst rozhovor s majitelem firmy o tom jak vznikla Mana.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.