Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zahradní gril na pelety - zkušenosti? Chuť?

Od: clayman® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,
včera jsem objevil, že se dělají zahradní grily na pelety. Jsem zastánce dřevěného uhlí resp briket a elektrický bych nechtěl, ani vlastně plynový.

Pelety jsou zajímavá možnost jak mít "plynový gril" s čmoudem. :-D Beru to jako velikou výhodu regulace a možnosti mít gril rozpálený bez problémů i hodinu (ano, s lepšími briketami to lze dosáhnout normálně bez přikládání :)).

Přestože mě odrazuje jejich cena, přesto mě zajímá, jak to z toho chutná.

Měl někdo příležitost ochutnat nebo ho dokonce má? Máte zkušenost?

Díky

Zahradní gril na pelety - zkušenosti? Chuť?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Já nevím, neznám to, ale rozhodně bych to nekoupil. Nikdo ti nezaručí, že jsou peletky jen z čistého dřeva. Bez kůry, bez lepidla z truhlářské výroby.
Osobně doma topím dřevem. Mám ho dost, tak buď pod roštem či pod kamenem roztopím dřevem, párkrát přiložím a když je velká vrstva žhavého, jdu pro maso.
hodnocení

Hm neznám, nevím ale rozhodně vím, že je to špatné. Tak děkuji za zhodnocení. *palec*
PS: pelety se do toho dávají s garancí čistého dřeva. Ale samozřejmě vás nenutím tomu věřit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]