Nejste přihlášen/a.
1/Plátky kuřecích nebo krůtích prsou naklepat, osolit, opepřit, třeba i trochu kari a suš česneku, obalit v hladké mouce a krátce opéct z obou stran na oleji, raději na přepuštěném másle ghí. Pak přihodit na kousky nakrájený ananas z konzervy a podlít jeho šťávou a krátce podusit. Já raději používám ananas čerstvý. K tomu brambory nebo rýži.
2/Nebo naklepaná prsíčka potřít česnekem, osolit, obalit jako řízečky nebo v těstíčku.. Příloha brambory. Fazolky povařit s bobkovým listem v troše osolené vody. Pokrájené opepřit, pokapat citronem a vmíchat do nich trochu jogurtu. Kdo nechce jogurt, stačí trocha kvalit.oleje. Už neohřívat, je to jako salát
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.