Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kazí se prášková želatina?

Od: aja1946® odpovědí: 6 změna:

Udělala jsem aspik a teď koukám, že je 5,5 měsíců prošlá

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

25.05.21 19:13
hodnocení

5x
Nekazí :)

hodnocení

3x

Vypadá, chutná, voní normálně? Tak to neřešte.

hodnocení

Dík. Chutná.

hodnocení

1x

14 dnů nebo tři týdny zpět jsem si dělal vaječnou tlačenku z rok prošlé želatiny,

Jediný problém-nevydržela, do dvou dnů jsme ji sežrali!

hodnocení

1x

Pokud není spečená a je stále sypká, tak jí nic není. A ta plátková je ještě lepší, protože ta se snad nezkazí nikdy. Já jsem našla pytlík s plátkovou želatinou, který jsem tady měla v těch mých syslích zásobách zahrabaný a neotevřený kolem 15 let :-D. Napřed jsem to chtěla vyhodit, ale pak se mi toho zželelo a schválně jsem kvůli tomu udělala tvarohový nepečený dort a říkala si, že to když tak dostanou slepičky. No a nedostaly nic, protože byl výborný a želatina krásně želírovala. Ale s tou sypkou mám zkušenosti takové, že když je taková jakoby "spečená", tak je to v čudu.

kepler*
hodnocení

0x

Pokud jste z ní dokázala udělat aspik, tak asi zkažená nebyla. Pokud byla jako prášek skladována v suchu, tak mohla vydžet i přes záruční dobu. Co říká ochutnávka aspiku?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]