Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč jsem večer “tlustejsi” než rano

Od: nnn odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, je to asi hloupý dotaz ale pořád mi vrtá hlavou proč jsem ráno vyloženě hubená, a večer si pomalu ani nevejdu do kalhot. Není to jenom pocit, když jsem se vážila a měřila, večer jsem měla v pase a asi 7 cm víc než ráno, a na váze asi o 1kg víc. Na těch číslech to nejde skoro vůbec vidět, ale na tele ano. Nevíte čím to zlepšit? Ani ne tu vahu, ale spis břicho celkově.. přitom přes den nic moc velkého nejím, cvicim skoro každý den, podle mě mám dostatečný pohyb

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Každý jsme ráno lehčí. Přes noc taky spalujeme, ale hlavně ubyde nám v těle voda... Proto se ráno máme po probuzení pořádně napít. Ideálně ohřáté vody, případně s citronem.

ladis*

Jo jasně, 300 000 let tady středoEvropan je adaptovaný na teplý citróny po ránu :))

já jen dodám, že po citronech rozhodně si umýt zuby, nebo alespoň vypláchnout , nebo vám to rozleptá sklovinu!

liska5

Takový koncentrát to zas není...

A kolik je rodilých středoevropanů v české kotlině, kterou křižovaly hordy Tatarů, plenili Švédové a protáhl párkrát Napoleon? Já třeba ne, tudíž si ten citron kápnu. A chrup nemám rozleptaný, Citron totiž ve vnitřním prostředí těla působí paradoxně alkalicky. A vo vo vo tom to je.

pb®
hodnocení

1x
Tohle umí oslabený transversus abdominis, obzvláště ženy, co někdy rodily, tohle znají. Ráno břicho ploché, večer jak v 6. měsíci, protože oslabený transversus neudrží vnitřnosti uvnitř těla a všechno se večer valí ven.
ladis*

Fíha, ale ona přece cvičí! jak můžete takhle bez znalosti anamnézy hnedka vědět? Víme kolik jí je let, kolik váží, jak vypadá, co jí a kdy?

72mona
hodnocení

0x
Gravitace atd. M.

floro*
hodnocení

0x
A kdy tedy jíte něco většího?
Nejspíš máte rozhaseny metabolismus.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]