Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notino - začali prodávat originály?

Od: frantapepai odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

mám otázku. Kupuju v Notinu pouze přípravky na vlasy - šampon a hlínu na vlasy. Párkrát jsem si objednával parfém, ale přišlo mi, že nevydrží tolik jako koupě z parfumérky, případně když jsem zkoušel tester, tak byl cítit dost alkohol a vůně žádná ani po vyprchání. Podruhé a naposledy jsem si tam objednal parfém Creed - Bois du Portugal asi za 5 tisíc a došel mi rozbalený bez folie. Musel jsem ho s tímto odůvodněním jít vrátit, na druhou stranu mi jej bez řečí vzali a na místě vyplatili peníze.

Včera jsem tam byl opět pro šampon a zkoušel jsem Pradu Luna Rossa, tu původní a voní jako originál, druhý den ji stále cítím na zápěstí i když jsem si umýval ruce.

Nevíte tedy, jestli mají origo jen testery nebo se polešpili a už prodávají i originální parfémy v objednávkách?

Díky za odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
No já Vám nevím.. mám stejnou zkušenost jako Vy..ovsem někdy chodili parfémy s výdrží a někdy bez.. nemyslím,že by to bylo dáno tím "dříve a nyní". Asi je to o tom,kdo jim ty které parfémy vyrábí.

hodnocení

0x

Už tady v Čechách ničemu nevěřím. Také jsem před časem objednávala v "Notinu". Teda ne zrovna značkové parfémy, tomu jsem nevěřila už tenkrát, ale vůně do catalitické lampy Berger. Nebyly levné, jedna lahev 500 ml stála 480 Kč. Ale byly to kvalitní vůně, odpovídaly popisu složení a dlouho vydržely. Já vždycky objednávala několik lahví najednou, abych nemusela platit poštovné, takže pět lahví mi vydrželo skoro tři roky. No a letos mi už došly, tak jsem objednala další. Stejnou značku, stejné vůně. A jaké bylo moje překvapení, když jsem jsem lampu dolila a zapálila, tak za prvé vůbec nevoněla vůní kterou znám, ale smrdělo to a za druhé to velice rychle v lampě ubývalo. Takže nějaký šmejd. Mám oblíbené 3 typické vůně, které znám a používám kolem 20 let, a tak dobře vím jak voní, ale to co mi přišlo letos, to je naprostý sajrajt. Když jsem objednávala, tak jsem si všimla, že to není stejné balení, na které jsem byla po celá léta zvyklá. Ale řekla jsem si, že asi změnili ty lahvičky, ale vůně a obsah bude jako dřív, protože to je také na štítku. Jenomže jediné co souhlasí, je ten papírový štítek, ale jinak je to drahý smradlavý šmejd, a navíc všechno smrdí skoro stejně. Takže já už bych tam nekoupila nic. Chtějí vydělávat a objednávají kopie a náhražky. Nejsou to originály. Podvádí zákazníky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]