Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stříhání vlasů

Od: tyna* odpovědí: 4 změna:
Ahoj,
Mám menší dotaz...mám dlouhé vlasy,ale už mě celkem nudí :-|
Ale nevím jak mám říct rodičům že si je chci zkrátit...dřív jsem totiž měla pořád dlouhé vlasy a nikdy jsem si je nechtěla moc zkracovat. Mamka už si zvykla na to že když mi stříhá vlasy tak že mi vezme tak 2 cm. Teď mi je celkem trapný k ní přijít a na rovinu jí říct že chci krátké vlasy. Když jsem byla mladší (cca. 8-9 let) tak jsem si chtěla nechat narůst vlasy až do pasu. Teď mám ale na to úplně jiný názor. Navíc k tomu moje mamka chce abych měla dlouhé vlasy (asi se jí líbí nevím)
Poraďte prosím Týna

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím. Řekni jim to úplně v klidu a normálně jako jsi to napsala sem. Nevidím na tom nic trapného. Mami, tati - chtěla bych se nechat ostříhat a mít vlasy kratší. Chtěla bych změnu a nebude mi takové horko při sportování. Kratší vlasy jsou praktičtější a už nejsem malá holka, které jste pletli copánky..*smich*

hodnocení

0x

Je mi divné, že člověku, který tě ze všech lidí na zemi nejvíce miluje a který si zaslouží za svou bezpodmínečnou lásku, důvěru, je ti ekl říci takovou banalitu, že se chceš nechat ostříhat, ale půlce světa tohle klidně napíšeš a budeš se řídit radami lidí, o kterých vůbec nic nevíš. Hmhmhm, fakt, divné!

hodnocení

0x

Radím, abys nešla rovnou do krátkých vlasů, ale zkracovala postupně. No a takhle to řekni i mamce, že si trochu zkrátíš vlasy.

liska5
hodnocení

0x

Moje vnučka si v 15ti naopak nechala ustřihnout dlouhé kvalitní vlasy ve specializovaném kadeřnictví, co vlasy vykupuje za peníze, aby měla na kopačky. Oni z toho vyrábějí paruky, tak si raději sami vlasy odeberou. Je to skoro 3 roky, a zase má vlasy docela dlouhé, co už krásně sepne. Nám se v těch krátkých líbila, jenže ona musí být jako spoluhráčky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]