Nejste přihlášen/a.
Pochopila jsem, že jsi dívka? V tom budeš jako babochlap, ať k němu vezmeš cokoliv. Jestli pojedeš s kamarádem na ryby, tak asi ano, ale do školy? NE!
A to jako proč? Jsem holka a maskáčová trička jsem nosila do školy běžně. Maskáčové triko, černé džíny, případně kožená bunda. Vypadá to fakt dobře. To jako musí vypadat každá holka jako růžová fiflena? Rozhodně lepší maskáčové tričko, než móda džín roztrhaných až na zadku. Nebo minisukénky- hrůza. A zmalované jedenáctileté holky? Příšerný. Zlaté maskáčové triko...
Dobrý den, vzít si k tomu tričku kalhoty - nejlépe klasické džíny. Zdravím!
ilkie - nenechte se odradit názory, že do školy ne. Až pojedete do školy v přírodě, tak bude fajn .
Ono moc nelze poradit. Záleží totiž, jak konkrétně na tobě bude vypadat. Maskáčové motivy ano, ale pokud možno s výrazně ženskými a hlavně barevnými doplňky. S krátkou vypasovanou bundičkou či barevným šátkem kolem krku. Žádné plandavé kalhoty, ale obtažené legíny či slim a opět výraznější botky. Jenže jak už jsem psala, pokud danou osobu nevidím, jsou rady jen všeobecné. No a při nejhorším bude dobré třeba na spaní. M.
Máš pravdu, chce to výrazné náušnice, nejlépe nějaké přírodní, na každé ucho bych si pověsila jednu šišku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.