Nejste přihlášen/a.
Tak ať spí v županu. Nebo jí v pokoji zatopte.
Já spím nahej celoročně . Tedy jestli čekáte v diskuzi něco takového, protože na googlu najdete na brnk ve 29 letech několik pižam a určitě na pc umíte. To nás netroll.
doplněno 16.05.21 23:08:
Mě by tohle infantilní nepřišlo na dívce. Naopak. Možná tak do 35 max
Mám docela dobrá teplá pyžama z Lídlu, žádné šílené obrázky, ale ted budou prodávat jen letní.
Nelámejte si s tím hlavu. Kamarádka je vzhledem ke svému věku snad svéprávná a zařídí se podle svého. Tedy: pokud k Vám jede, připraví si na hromádku: své oblečení, své pyžamo, zubní kartáček atd.
Pokud pyžamo zapomíná přibalit, nekupujte jí ho Vy. Kdoví, jak byste se jí trefila do vkusu a velikosti. Ať si ho koupí sama a nechá si ho u Vás, až zase přijede. Je-li zimomřivá, nejlepší je flanelové s dlouhými rukávy i nohavicemi. Pořídit si může klidně i pánské, je takové volnější. Také si může u Vás nechat teplé ponožky do postele. Když přijede, použije to. Vy jí to můžete jen občas přeprat.
Bude to daleko lepší, než když jí budete vybírat něco Vy a ono se jí to nebude líbit. Pro dobrotu... Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.