Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké pyžamo?

Od: olina odpovědí: 10 změna:
Ahoj..už nějakou dobu pátrám na internetu a zatím nic. Sháním pyžamo pro kamarádku která u mne občas přespává a většinou si ho zapomene. Je věčně zmrzlá tak nejlépe teplé.. bohužel když si dám dámská pyžama tak to je s trapnýma onrazkama zvířat nebo s kapucí. Kamarádce je 29. Díky za pomoc.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zdravím. Pokud teplé, tak flanelové. Ono záleží také na tom kolik chcete investovat. Zkuste se mrknou např. zde. Mají krátká i dlouhá, jednobarevná a i barevná..Na občasné přespání by snad ani ten obrázek nemusel tolik vadit..

bezvasport.cz/...

liska5
hodnocení

2x

Jestli něco teplého, tak bych hledala Dámský domácí pohodlný komplet s dl.rukávem. Prostě v kategorii těch souprav.

ladis*

Tak at spi tteba v teplakach ze spartakiady, vzdyt je to uplne jedno, nebo si tam zvede chlapy?

whiat
hodnocení

1x

Zdravím, podle nicku jste žena, tak proč se neřídíte tím, v čem spíte vy? Nebo proč si ona nekoupí typ pyžama, na který je zvyklá, a nenechá si ho u vás? Zvláštní dotaz...

A ne vždycky je dámské pyžamo infantilní, neumíte používat internet?

olina
hodnocení

Já spím bez pyžama. Max dlouhé tričko.

hodnocení

1x

Tak ať spí v županu. Nebo jí v pokoji zatopte.

Já spím nahej celoročně :-D. Tedy jestli čekáte v diskuzi něco takového, protože na googlu najdete na brnk ve 29 letech několik pižam a určitě na pc umíte. To nás netroll. *smich*

doplněno 16.05.21 23:08:

Mě by tohle infantilní nepřišlo na dívce. Naopak. Možná tak do 35 max :-D

bezvasport.cz/...

hodnocení

1x

Mám docela dobrá teplá pyžama z Lídlu, žádné šílené obrázky, ale ted budou prodávat jen letní.

hodnocení

1x

Nelámejte si s tím hlavu. Kamarádka je vzhledem ke svému věku snad svéprávná a zařídí se podle svého. Tedy: pokud k Vám jede, připraví si na hromádku: své oblečení, své pyžamo, zubní kartáček atd.

Pokud pyžamo zapomíná přibalit, nekupujte jí ho Vy. Kdoví, jak byste se jí trefila do vkusu a velikosti. Ať si ho koupí sama a nechá si ho u Vás, až zase přijede. Je-li zimomřivá, nejlepší je flanelové s dlouhými rukávy i nohavicemi. Pořídit si může klidně i pánské, je takové volnější. Také si může u Vás nechat teplé ponožky do postele. Když přijede, použije to. Vy jí to můžete jen občas přeprat.

Bude to daleko lepší, než když jí budete vybírat něco Vy a ono se jí to nebude líbit. Pro dobrotu... Jaga.

molly
hodnocení

0x
V Tescu F&F slušný výběr. Mají i kalhoty ala legíny nebo dlouhé širší se šňůrkou v pase. Vršky libovolné. Výběr huňatých domácích mikina a ponožek

joudic*
hodnocení

0x
no.. mate tam zimu jak v psirne.. spim vetsinou v tricku a spodnim pradle, at furt nezavazi vsude, a kdyz nejsem sam, tak nahy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]