Ahoj..mám takový dotaz..mám jedny šaty takový lepší do města . Kostkovaný materiál jako košile. Bohužel jiné nemám páč jsem je prodala zhubla jsem . Nemám moc peněz a jsem pozváná koncem května na večerní oslavu kolegyně s práce. Tak se ptám zda mohu mít na sobě tyto . Díky. doplněno 14.05.21 21:17: Jsou podobné těmto.
Řeknu vám to asi takto. Pokud kolegyně ví, jaký máte šatník, a že tyto šaty jsou "ty lepší", tak je vše v pořádku. Na ničem jiném nezáleží. Těžko bude čekat, že přijdete v "malých černých". M.
Mi se šaty líbí moc. Jen nevíme, jaká to je oslava, kdo tam bude. Jestli v koktejlkách a se šperky a pánové v oblecích, pak tyto šaty opravdu ne. Ale jestli je to oslava s lidmi, kteří jsou si blízcí a jen přišli "zapařit" do fajn společnosti, pak tyhle šaty naprosto jistě. .
Zdravím, do města se hodí, na oslavu, pokud není vyloženě v rodinném kruhu (což ne, píšete, že jde o oslavu kolegyně) asi moc ne, aspoň za mě... Ale záleží, jaké máte na pracovišti vztahy, pokud jste spíš parta přátel a vztahy jsou vřelé, tak by asi šly.
Jestli nemáš druhé šaty, tak co budeš dělat, pokud se nehodí? Půjdeš nahá?
Vem si je a jdi. Nehodí se akorát na pohřeb.
katka87
Případně bych sehnala. Můžete poradit nějakou stránku kde bych lepší šaty na oslavu sehnala nebaví mě chodit po krámech a víceméně vše objednávám přes internet a vše mě zatím padne dobře. Taky ale aby byly levné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.