Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké máte zkušenosti s Witt?

Od: futra odpovědí: 9 změna:

V e-shopu witt international jsem našla pěknou halenku.Poradíte mi ,jak je to u nich z velikostma .Odpovídají výrobky v jejich velikosti té vaší velikosti? Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Ne, velikosti ani kvalita neodpovídají.
Jednou jsem koupila a od té doby posílají tištěné katalogy.
Vezmu ho a automaticky házím do koše.
Souhlasím.. máme naprosto stejné zkušenosti.
15.05.21 16:40
*placni*

jm
hodnocení

2x
Objednali jsme jednou před cca 2 roky, sestře, velikost M neseděla střihem.od té doby nic, ale 2x měsíčně jsem měl ve schránce katalog i když jsem jim psal, že už nechci.
Velikosti S téměř nemají. Cenově se mi zdálo velmi drahé

futra
hodnocení

Děkuji.Je některý e-shop s oblečením dobrý?

jm
Mám rád Lidl shop. Vrácení zdarma, zaslání od 1000,- zdarma, dobírku jen za 29,-. Sedí velikost a materiál ok. Vrácena jedna věc z deseti!
futra
hodnocení

Tak dík ,zkusím ho.

jardacarda
hodnocení

0x

Neustále nám chodí jejich katalog i když jsme ho nekolikrát rušily. To jsou praktiky internetových šmejdů. Stejně si u nich nic nekoupíme, nechápu co tim sledují akorát se o nich roznese negativní reklama, protože kudy chodim tak známé varuju před tímto obchodem.

halo
hodnocení

0x

Občas u nich něco koupím, kvůli velké velikosti. Ale kvalitou a střihem jsem spokojená tak cca na 50%. Bavlněná trička a pyžama jsou brzy dírkovaná a širší než delší. Kalhoty s elastanem jsou OK. Velikosti nespolehlivé, zvláště délky. Halenky někdy moc krátké, kalhoty občas také. Kdyby měli aspoň vratky zdarma. Také neuvádí u zboží recenze zákazníků, asi ví proč...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]