Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Padání řas, co pomůže?

Od: kepioska odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, strašně mi vypadávají řasy, existuje na to nějaká vodička nebo kosmetika, jako existuje proti padání vlasů?... Představovala bych si něco přírodního, co řasy posílí a po čem zhoustnou. Může to být vodička nebo cokoli, znáte někdo něco takového?...Prosím poraďte, děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

amlim*
hodnocení

0x

Jak moc vypadávají,není to přirozená výměna řas? Řasy nezhoustnou ,je to jako u vlasu. Počet( vlasových i obrvení)cibulek je danný při narození.Nelámou se? Nepoužíváte kleštičky na natočení řas? I po trvalé na řasy,se mohou lámat.Ale jako u vlasu,narostou jiné.Opatřete si odličovač řas od Artistry,který nejenže perfektně odličuje,ale vyživuje a příznivě působí na řasy.Objednejte na www.amway.cz heslo:milmar

amlim*
hodnocení

0x

Jak moc vypadávají,není to přirozená výměna řas? Řasy nezhoustnou ,je to jako u vlasu. Počet( vlasových i obrvení)cibulek je danný při narození.Nelámou se? Nepoužíváte kleštičky na natočení řas? I po trvalé na řasy,se mohou lámat.Ale jako u vlasu,narostou jiné.Opatřete si odličovač řas od Artistry,který nejenže perfektně odličuje,ale vyživuje a příznivě působí na řasy.Objednejte na www.amway.cz heslo:milmar*jasne*

hodnocení

0x

Viz Co na padání vlasů.

fklacek
hodnocení

0x

Padání řas i vlasů zastaví bezpečně jedině podlaha...

durancea*
hodnocení

0x

Myslím, že nejdůležitější je změna stravy, řešila jsem po porodu, většinou jde o nějaký vitamin B, biotin či něco podobného.

ysma
hodnocení

0x

kosmetika.doktorka.cz/... : )

Ja osobne mam zkusenost s tim ricinovym olejem, celkem dobrou, je to navic i takove multifunkcni mazadlo, zabira na suche lokty a kolena, apod. Slysela jsem taky o madlovem oleji, muzes to zkusit. Kdyz to nezabere, aspon neuskodi, a prirodni je to vsechno : )

papene*

A kdeže se dá koupit,lékárna?*nevi*

ysma

Nn, do lekarny nechod :D Zkus takove ty obchudky s prirodni kosmetikou a tak.

ysma

Ten blby smajlik je tam jen proto, ze jsem si predstavila, jak se vetsina lekarniku tvarila, kdyz jsem po nich tohleto chtela : )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]