Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cestovní kosmetický balíček

Od: jarm® odpovědí: 8 změna:

Poraďte, kde koupit cestovní kosmetický balíček. Mám představu, že bude obsahovat malou zubní pastu, skládací kartáček, malý sprchový gel, tuhý deodorant pod paže, krém na obličej, odličovací tampony odličovací mléko. Vše v malém provedení a na cca 5-10 dní.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

1x

Ufff, nebude lepší dojít do drogerie, tam vše nakoupit jednotlivě a zabalit do cestovní kosmetické taštičky? ;)

hodnocení

No- to je právě o tom, že všechna balení z drogerie jjsou velká, zbytečně zabírají prostor. Malá nejsou k dostání. Když pojedu autem, je mi to jedno. Ale když cestuji vlakem, autobusem nebo letadlem - hodilo by se to.

amlim*
hodnocení

0x

Já bych nakoupila věci jednotlivě a dala do kosmetické taštičky. Už jenom proto,že si mohu vybrat co mi vyhovuje. Dnes je tolik možností,,je z čeho vybírat.*jasne*

hodnocení

Asi bydlím ve městě, kde v drogeriích opravdu nejsou malé výrobky. Sprchový gel 250ml, odličovací mléko také 250ml, deodorant pod paže 40ml atd. Náhodně musím někde spávat na hotelích nebo ubytovnách a tahat celkou cestovní tašku se mi nechce.

V Rossmannu mají tyhle cestovní šampónky, zubní pastičky, pleťová mlíčka a krémečky na ruce, i maličké podpažníky... Já si schovávám testery z časopisů - šampóny, pleťoná mléka, krémy a make-up, pak je používám na cestách a docela se těším, co na mě z obalu ve sprše tentokrát jukne.

Pak lze poradit ještě tohle: odeberte si do nějakých malých pixliček, třeba od krému, co si potřebujete vzít s sebou. Musíte na to myslet během roku a našetřit si vhodné nádobky.

amlim*

No ,já mám třeba možnost,cestovní balení péče o pleť Artistry-čištění,(tuba)tonikum ,(plast.lahvička),denní krémOF15(tuba)po 30ml,Glister pasta malá-mrkněte na to-www.amway.cz,heslo milmar*bezim*

hodnocení

Děkuji za tip na Rossmana. Půjdu tam hned příští týden na špionáž.

výtka
Upozornění od sys strejc 18. 09. 2009 17:12:53
Používejte k vyjádření díku hodnocení odpovědi vpravo dole! Děkujeme.

hodnocení

0x

Prodávají se cestovní,malá balení všeho,já to dělávám i tak,že si nechám zbytek sprch.gelu a krém si dám do malé skleničky,třeba od léků,dříve byly dobré tubičky od filmů do foťáků,ale dnes v době digitálů to už není...Já je používala i na koření na dovolenou,ale určitě se nějaké malé nádobky najdou,chce na to myslet dlouho před cestováním...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]