Nejste přihlášen/a.
Poraďte, kde koupit cestovní kosmetický balíček. Mám představu, že bude obsahovat malou zubní pastu, skládací kartáček, malý sprchový gel, tuhý deodorant pod paže, krém na obličej, odličovací tampony odličovací mléko. Vše v malém provedení a na cca 5-10 dní.
No- to je právě o tom, že všechna balení z drogerie jjsou velká, zbytečně zabírají prostor. Malá nejsou k dostání. Když pojedu autem, je mi to jedno. Ale když cestuji vlakem, autobusem nebo letadlem - hodilo by se to.
Asi bydlím ve městě, kde v drogeriích opravdu nejsou malé výrobky. Sprchový gel 250ml, odličovací mléko také 250ml, deodorant pod paže 40ml atd. Náhodně musím někde spávat na hotelích nebo ubytovnách a tahat celkou cestovní tašku se mi nechce.
V Rossmannu mají tyhle cestovní šampónky, zubní pastičky, pleťová mlíčka a krémečky na ruce, i maličké podpažníky... Já si schovávám testery z časopisů - šampóny, pleťoná mléka, krémy a make-up, pak je používám na cestách a docela se těším, co na mě z obalu ve sprše tentokrát jukne.
Pak lze poradit ještě tohle: odeberte si do nějakých malých pixliček, třeba od krému, co si potřebujete vzít s sebou. Musíte na to myslet během roku a našetřit si vhodné nádobky.
Děkuji za tip na Rossmana. Půjdu tam hned příští týden na špionáž.
Prodávají se cestovní,malá balení všeho,já to dělávám i tak,že si nechám zbytek sprch.gelu a krém si dám do malé skleničky,třeba od léků,dříve byly dobré tubičky od filmů do foťáků,ale dnes v době digitálů to už není...Já je používala i na koření na dovolenou,ale určitě se nějaké malé nádobky najdou,chce na to myslet dlouho před cestováním...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.