Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
ve čtvrtek jsem měla poprvé se svým přítelem sex. Všechno bylo v pořádku, trochu to bolelo zezačátku, ale žádný extrém. Po sexu jsem nekrvácela. Ovšem dnes, když jsem šla na záchod, jsem na kalhotkách našla trochu krve (menstruaci jsem měla před 10 dny, takže to asi nebude ona). Chci se zeptat zda je toto normální nebo bych s tím měla zajít ke gynekologovi.
Děkuji.
ve čtvrtek jsem měla poprvé se svým přítelem sex. Všechno bylo v pořádku, trochu to bolelo zezačátku, ale žádný extrém. Po sexu jsem nekrvácela. Ovšem dnes, když jsem šla na záchod, jsem na kalhotkách našla trochu krve (menstruaci jsem měla před 10 dny, takže to asi nebude ona). Chci se zeptat zda je toto normální nebo bych s tím měla zajít ke gynekologovi.
Děkuji.
1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak na první sex
- První sex a nemožnost dostat se do vagíny
- Jak na první sex?
- První sex jen s kondomem - je to bezpečné?!
- První sex katastrofa
- Jaké to je přijít o panenství?
- Bojim se prvniho sexu, ze ji neuspokojim
- První anální sex
- Depka z prvního sexu
- První sex- nechci udělat hloupost
- Panenská blána - jak si zvýšit práh bolesti
- Jaké mohu mít následky po prvním sexu?
- Co má být první - láska nebo sex?
- První sex, průměrný věk muže
- První sex - kde a jak + problém?
- Muj prvni skoro sex
Otázky na téma první sex
- První sex-nešlo mi to
- První sex - bolest?
- Jak dlouhý první sex?
- Problém s prvním sexem
- První sex - bojím se
- Selhání při prvním sexu
- Depka z prvního sexu
- První sex,předčasná ejakulace a další problém
- Prvni sex
- Pritelkyne, hory a prvni sex?
- Sex na prvnim rande, sex bez vztahu
- První sex
- První knížka o sexu - nezákonné?
- Co má být první - láska nebo sex?
- Muj prvni skoro sex
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]