Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla bych se zeptat hlavně holek a žen, které jsou taky trochu baculatější nebo mají bříško. Ale i ostatních, co by přišlo lepší jim... Dost jsem v poslední době ztloustla, narostl mi špek a moc nevím, jak s ním nosit kalhoty. Nosíte je spíš pod břichem nebo přes břicho? Přijde mi, že dnes holky spíš schovávají špíčky pod vysoký pas. Mně je ale pohodlnější mít to pod tím špekem. Navíc já jsem se vykrmila tak, že to břicho už opravdu neskryju. Jak vidíte na fotce, vysoký pas se mi zaryje do toho sádla a mám pocit, že možná břicho vypadá menší, ale vlastně na něj asi i víc upozorňuju a břicho přetéká pod gumou i nad gumou. Samozřejmě, když je guma pod špekem, přetéká jí celé břicho... tak nevím. Co myslíte?
A neptám se prosím na rady jak zhubnout. Toho mám ve svém okolí opravdu dost. Já vím, proč jsem tak nakynula, vím co jsem si v jakém množství začala dopřávat a vím, že bych měla jíst zdravěji, ale zatím jsem se toho nevzdala a nevím, jestli to dokážu... je to ale moje věc.
Děkuju
Vůbec nechápu proč jste s takovou otázku přišla na "trh" když se takové reakce dali čekat.A Vy vlastně nic řešit nepotřebujete a nechcete
Přitelovi se to líbí
Vám to nevadí dělat s tím nic nehodláte.
Přecpávat se chcete dále a omezovat se nebudete.
Váš argument je že tlustý jsou i ostaní tak co...
Opravdu k řešení nic nemáte a jste spokojena.
Takže pouze k Vaší otázce.Noste to pod břichem vypadá to že jste těhotná a je to uplně v pohodě.Akorát to těhotenství bude trvat déle aso déle než 9 měsíců...
Problém je také ten, že už bokovým kalhotám dávno odzvonilo. Ještě se asi nějaké sehnat dají, ze starých zásob, ale není po nich poptávka, protože tato móda momentálně skončila. Proto se Vám asi zdá, že si holky schovávájí špeky do kalhot s vysokým pasem. Jenomže "špeky" se schovat stejně nedají, to vidíte sama na sobě. Kalhoty na vině nejsou, ale to také víte. Jediná rada je, koupit si volnou a delší halenu a pak už na tom, jestli máte pas kalhot pod břichem, nebo v pase, nebude záležet, protože to nebude vidět. To tričko, co máte na sobě na fotkách, je naprosto nevhodné. Ten pohled přímo "bolí". Chápu, píšete, že jste ho nosila předtím, než jste přibrala. Ale teď už ho opravdu nenoste. Jenom tím zvýrazníte vaše nedostatky. Škoda, že se sebou nechcete nic dělat, a že to chcete jenom zakamuflovat nějakým oblečením. To určitě možné je, ale co Vaše tělo, Vaše sebevědomí, Vaše zdraví? A jakmile se v této situaci "usadíte" a budete zavírat oči před tím jak vypadáte, tak to bude pokračovat a bude to čím dál horší. Jste mladá, myslete na to. Zničíte si ta nejhezčí léta života trápením. A přitom by stačilo tak málo...
Mezi tím jste dopsala, že Vám narostla i prsa a to se Vašemu příteli líbí. Tak mu asi to ostatní nevadí a v tom případě to zatím nevadí ani Vám. Tak uvidíte časem.
Ano právě, šlo mi o to, že bokovky a nošení kalhot nízko už se mi zdálo, že není v módě.A taky jsem psala, že už jsem příliš tlustá, abych mohla všechny ty špeky schovat. Vlastně s vámi ve všem souhlasím. Tedy jen mi přijde moc přísný ten výraz, že to je nevhodné.. jakoby snad někoho mohlo urazit, že uvidí ženu s tlustým břichem, která se to nesnaží za každou cenu skrýt a co nejvíce se stydět. Takové ženy ale prostě existují. Je to moje věc. Ano, třeba budu zbytečně upozorňovat na své špeky, ale to je moje škoda. Nemyslím si, že když si vezmu tričko, které mám ráda i když jsem v něm viditelně tlustá, je to hned nevhodné. Ale rozumím vám. Vím, že máte pravdu. Bylo by nejlepší ze sebou něco dělat, ale jak píšete o trápení... Já nikdy nebyla na sport a pohyb a naopak jídlo, co mi chutná, je pro mě vášeň. Největší trápení by pro mě bylo se jídla vzdávat. Ano vím, že to není nejlepší, ale mám to tak. Nějaký špek mě nerozhodí. A ano příteli je nadšený z větších prsou a škádlí mě sice, že mám teď řiť přes celou židli, ale v dobrém a říká, že žena má být za co chytit a kulaté břicho k tomu patří. I proto to nabytí na váze snáším velmi dobře. Vím, že to není nejzdravější, ale třeba moje babička byla opravdu velmi při těle celý život a dožila se spokojeně 96 let. Ono je to asi s tím zdravím, jak e to vezme...
teris -píšete jakoby snad někoho mohlo urazit, že uvidí ženu s tlustým břichem, která se to nesnaží za každou cenu skrýt
Mýlíte se, vy se nevidíte, ale my všichni kolem vás vidíme nevhodně oblečenou tlustou slečnu. A když taková mladá děvčata vidím v bikinách na bazéně, chce se mně zvracet.
To je ale váš problém, že se vám chce zvracet. Můžete si chodit plavat jinam. Do bazénu smí chodit tlustí i hubení, vysocí i malí a když jsou bikiny vhodné pro hubenou, jsou vhodné i pro tlustou, když je chce mít a cítí se v nich dobře. Vy nemáte právo určovat, co je vhodné nebo není. Takže se vám může nelíbit, jak budu oblečená nebo že jsem baculatá, ale to je váš názor a to je celé. Mě zajímalo, jak se dnes nosí kalhoty, když máte větší bříško, protože mě to zajímá, ale když mě něco jiného zajímat nebude, je vám do mého oblékání nebo do mých špeků houby.
kalhoty přes bříško
Panděro schovte do kalhot. Pardon, ale tomuto se bříško říkat nedá. Bříško má malý děcko a ne tlustá dospělá ženská.
Teris, když jsem napsala, že to tričko je pro Vás nevhodné, tak jsem to určitě nemyslela zle, ani přísně a lidé se při pohledu na Vás neurazí, ale v duchu si pomyslí, že asi nemáte doma zrcadlo a mohou se na Vás zadívat tak, že Vám to příjemné nebude. A to, že se za Vámi mohou i otáčet, a Vy budete bezpečně vědět, že soudí vaši postavu, tak to Vám může zkazit náladu na celý den. No a když se Vám tohle bude dít pokaždé, když vylezete z domu, tak se to může "podepsat" i na Vaší psychice. Já vím, že v tom "nelítáte" sama, a že je takových jako jste Vy v dnešní době čím dál víc. Ale také vím, že těm "boubelkám" ty pohledy vadí, i když navenek tvrdí, že oni se ve své kůži dobře a že jsou jim ostatní lidi "ukradení". To je totiž na jejich obličejích i vidět, jak jsou načuřené, když si všimnou někoho, kdo se za nima otočí, nebo se na ně překvapeně zadívá. Vím to z vlastní zkušenosti a kolikrát z toho pohledu vyčtu, že kdyby ta dotyčná osoba mohla, tak by mi nejraději dala pár facek. A to na ni nečumím jako idiot, ale asi je z mého pohledu vidět, že se divím, jak může někdo takto oblečený vyjít z domu. Vy na tom ještě tak špatně nejste, ale pokud v tom budete pokračovat, tak se také vykrmíte do "úctyhodných" rozměrů a budete na sebe shánět hezké oblečení hodně těžko. Jste mladá, příteli to zatím nevadí, nebo je na tom s váhou podobně jako Vy, ale já neznám ženu, která by se nechtěla líbit sobě a svému okolí. A to chcete i Vy, protože jinak byste se tady na nic neptala. Píšete, že vaše babička se dožila vysokého věku i přesto, že byla hodně tlustá. To klidně mohla, ale určitě ji bolely klouby a měla i jiné zdravotní problémy. Většinou je to cukrovka. Tlustí lidé opravdu dříve nebo později nějaké zdravotní problémy mají. To mi věřte. Ne že by ti hubení byli všichni zákonitě zdraví, to netvrdím, ale ti tlustí jsou na tom podstatně hůř. Tak si myslím, že ten kdo Vám tvrdí, že to nevadí, tak Vám vlastně dělá "medvědí službu". A není nic špatného na tom, že máte ráda jídlo, ale asi byste měla některé potraviny vynechat. Podle mne na tom ještě tak zle nejste, ještě se dá něco dělat a můžete zhubnout. Ale jestli se vtomto stavu "usadíte" a řeknete si že to nevadí, že i ti druzí jsou tlustí, tak budete nenápadně přibírat a přibírat a pak už to bude hodně těžké...
kalhoty přes bříško
Nenošte tak upnuté triko, které špíčky ještě zdůrazňuje. A v každém případě triko přes kalhoty. Můj názor.
Žena na fotce je oblečena naprosto nevhodně, chce to volnější, delší triko, nebo halenku. Případně tuniku a kalhoty přes břicho. Také delší vesta bez rukávů dovede zamaskovat různé nedostatky postavy.
Proč nevhodně? Snad nikoho neurazí, když uvidí buclatější ženu. I takové ženy jsou. Nemyslím, že jsem ještě ve fázi, kdy to jde zamaskovat. Mám už bříško, které bude vidět asi i ve volnějším oblečení... Ale chápu, že se asi víc lidí kloní ke kalhotům přes břicho. Špeky jsou vidět i tak, ale částečně je to stáhne.
Ahoj.
Nevím co chceš poradit.
Pokusím se...Nejen, že máš špeky na břiše, ale máš je hodně také na stehnech.
Já vím, že to víš
Co nosit?
Kup si pěkné, kvalitní legíny a dlouhou tuniku nebo halenku.
Legíny jednobarevné a halenku s podélnými pruhy nebo většími květy.
Ano, já to vím, mám tlusté břicho a tučné stehna a taky zadek a naštěstí mi narostla i prsa (to přítel dost ocenil). Vážně se ale neprosím o rady o dietě, s tím na mě chodí všichni. Já si to pořeším nebo nepořeším sama. Rozjedla jsem se, chutná mi asi až příliš, ale ze špeků se nezhroutím, jíst budu ráda vždycky a vím, že to není nejzdravější, ale na druhou stranu kdo nedělá nic nezdravého. Narozdíl od mnohých lidí třeba nekouřím... Uvidím co dál. Mě jen zajímalo, jak se lidi dívají, když si dám ty kalhoty pod ten špek, protože se mi zdá, že je módní nosit kalhoty spíš nahoře přes něj.
Mě jen zajímalo, jak se lidi dívají
Jezte jak je vám libo, ale nepopisujte svou postavu tak, že máte BŘÍŠKO. To co nosíte ve předu snad ani název nemá. Vlastně má, ale to bych porušila zdejší pravidla. O tom co je moderní (triko v kalhotách)se zajímejte, až shodíte půl metráku.
No ano to jsem si mohla myslet. Co je módní přece nesmí nikoho tlustého zajímat, protože je tlustý a občan druhé kategorie a o módu se smí zajímat jen hubení. Přibrala jsem, ale jsem člověk jako každý jiný, ať si budete říkat co chcete... Pokud vás tak uráží, že svému bříšku říkám bříško i když je podle vás tak příšerně tlusté, nemám s tím problém. Uznávám, že jsem se vykrmila dost a klidně si mému břichu říkejte OBROVSKÝ VYŽRANÝ PUPEK a já mu taky budu říkat jak chci. A tedy shodit půl metráku tak jsem na hranici podvýživy, to taky není zdravé... to jste moc netrefila.
Muži s váhou potíže nemají jo? Je možné, že my ženy tloustneme víc, ale chlapi a jejich pivní pupky neexistujou? Tady v Česku? Chtěla jsem právě napsat, že si myslím že u mužů se tlustá břicha tolerují více. Má ho tady každý druhý a nikdo to neřeší. Ale jak ztloustne žena a narostejí taky břicho, to je problém a lidem se chce prý u bazénu zvracet. Myslím, že kdyby měl muž tak velké břicho jako já, klidně tomu hodně lidí řekne, že má bříško. Ale žena když není jako proutek, tak je hned ohromná tlustá prasnice. Já se nevymlouvám, ano jsem hodně tlustá, vykrmila jsem se sama, je to moje vina a můj problém, ale trochu respektu by neškodilo, jsem pořád člověk. Co vás vzrušuje nebo nevzrušuje mě naštěstí opravdu netrápí. Ano mému příteli se líbím. Líbí se mu když je žena za co chytit a má mě rád i s tlustým bříškem.
Svému příteli se líbíte taková, jaká jste, pravděpodobně se líbíte i sama sobě, takže není co řešit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.