Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lupy a svědění

Od: zaza235* odpovědí: 3 změna:
Ahoj poradci. Je mi 30 let a nikdy jsem neměl lupy. Poslední 2 měsíce bojuji s tím, že si večer umyji hlavu a ráno mě zase svědí a když si prohrábnu vlasy, tak mi z ní sněží kolik mám lupů. Poraďte, co by na to mohlo zabírat. Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, zkuste šampon Nizoral - prodává se v lékárně a použijte ho podle návodu. Zdravím!

hodnocení

1x

Suché nebo mastné lupy? Zkoušela jsem hodně šamponů a momentálně mi zabírá medový s propolisem proti lupům a voda na vlasy proti lupům ze stejné sady velkoobchodsebkova.cz/...

Některé dražší šampony mi nepomohly.

Zajděte si na kožní, žádanku nepotřebujete. Lékař by měl umět zhodnotit druh lupů a napsat recept na šampon nebo pomoct s výběrem.

liska5
hodnocení

1x

Vlasy rostou z kůže vyživovány krví. Jestliže vám něco chybí, na vlasech se to projeví. Při nezdravé stravě, lécích, alkoholu a stresech klesá v těle hladina minerálů, které právě vlasovou pokožku a vlasy živí. Nejvíc je potřeba Mg, Zn, Fe. Tyto tři prvky ideálně v přírodní formě, jako: řepná melasa, klíčky, mandle, ořechy, listová zelenina / kopřivy/, zelená petržel, banány, vločky,cereálie,...V takových potravinách je najednou více pvků a vitaminů, které se při vstřebávání vzájemně podporují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]