Nejste přihlášen/a.
Ahoj,viděla jsem na trhách ve stánku háčkovaný vánoční stromek,byl prostorový a vysoký kolem 30 cm,to samé háčkovaný anděl.Moc se mi to líbilo a napadlo mně,že bych na příští rok si taky nejen sobě,ale i jako památku někomu do rodiny uháčkovala.Napadlo mně to až včera doma,jinak bych se tam poptala na toho,kdo to vyrobil-i když myslím,že by mi to neřekli-.Taky mně napadlo,že jsem si to mohla koupit a pak udělat podle toho,ale taky až včera doma a kromě toho byla cena dost vysoká.Zkusila jsem googlovat,něco našla,ale musela bych to z toho "vyčíst",něco bylo německy a to neumím.Třeba se mezi Vámi najde někdo,kdo si to dělal nebo mně odkáže na nějaké stránky,kde ještě něco najdu.Nebo jinak poradí.Předem díky a hezký sváteční večer .Jitka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.