Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Háčkovaný vánoční stromek a anděl

Od: jituz odpovědí: 2 změna:

Ahoj,viděla jsem na trhách ve stánku háčkovaný vánoční stromek,byl prostorový a vysoký kolem 30 cm,to samé háčkovaný anděl.Moc se mi to líbilo a napadlo mně,že bych na příští rok si taky nejen sobě,ale i jako památku někomu do rodiny uháčkovala.Napadlo mně to až včera doma,jinak bych se tam poptala na toho,kdo to vyrobil-i když myslím,že by mi to neřekli-.Taky mně napadlo,že jsem si to mohla koupit a pak udělat podle toho,ale taky až včera doma a kromě toho byla cena dost vysoká.Zkusila jsem googlovat,něco našla,ale musela bych to z toho "vyčíst",něco bylo německy a to neumím.Třeba se mezi Vámi najde někdo,kdo si to dělal nebo mně odkáže na nějaké stránky,kde ještě něco najdu.Nebo jinak poradí.Předem díky a hezký sváteční večer .Jitka

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Hoďte mi sem odkaz na ty německé stránky, mrknu Vám na to (návodů na háčkování jsem už přeložila spoustu).

doplněno 27.12.12 20:12:

Nevzpomněla byste si na název časopisu? Němci toho mají hodně a nechce se mi prohledávat web (, abych pak narazila na něco, co by se Vám třeba nelíbilo).

jituz
hodnocení

Díky,teda ať se snažím jak chci,nemůžu to najít,já jsem toho našla hodně a nedaří se mi to znovu najít,nějak jsem se dostala na německý časopis o Vánocích.Zatím mi to nejde.J.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]